Oppgaveskriving og metode i helse- og sosialfag - Diana Astrup Nielsen

Oppgaveskriving og metode i helse- og sosialfag

; Thea Qvist Hjørnholm ; Peter Stray Jørgensen ; Wenche Landaas (Oversetter)

Skal du gjennomføre et bachelor- eller masterprosjekt i helse- og sosialfag? Denne boken veileder deg gjennom hele prosessen, med råd om hvordan du kan lage en prosjektplan, utforme problemstillinger, velge og bruke egnede metoder - kvantitative, kvalitative og kombinasjoner, sikre at prosjektet er i tråd med etiske retningslinjer, organisere og styre skriveprosessen, analysere, argumentere, diskutere, konkludere og perspektivere, og bruke møtene med veileder godt, og gjennomføre prosjektet innenfor tidsrammen. Les mer
Vår pris
469,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 469,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Skal du gjennomføre et bachelor- eller masterprosjekt i helse- og sosialfag? Denne boken veileder deg gjennom hele prosessen, med råd om hvordan du kan lage en prosjektplan, utforme problemstillinger, velge og bruke egnede metoder - kvantitative, kvalitative og kombinasjoner, sikre at prosjektet er i tråd med etiske retningslinjer, organisere og styre skriveprosessen, analysere, argumentere, diskutere, konkludere og perspektivere, og bruke møtene med veileder godt, og gjennomføre prosjektet innenfor tidsrammen.

Diana Astrup Nielsen og Thea Qvist Hjørnholm har begge lang erfaring med metodeundervisning og veiledning i helse- og sosialfag i høyere utdanning.De to er henholdsvis ergoterapeut og sykepleier.
Peter Stray Jørgensen er spesialist på akademisk skriving og studieteknikk. Han har skrevet boken Den gode oppgaven, sammen med Lotte Rienecker.
Det sterke forfatterteamet viser på en lett til gjengelig måte hvordan du håndterer alle sider ved det å gjennomføre et bachelor- og masterprosjekt.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Fagbokforlaget
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 341
ISBN: 9788245035384
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Det gode bachelorprojekt i sundhedsuddannelserne
Format: 24 x 17 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger