BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Patologi

menneskets sykdommer

Denne boka redegjør for årsaker og biologiske mekanismer ved sykdom og for sykdomsprosessenes innvirkning på kroppens funksjoner.
Boken inneholder både generell patologi - grunnleggende fellesstrekk ved sykdommer i ulike organer og strukturforandringer i celler og vev, og en fremstilling av den spesielle patologien - hvert organssystems sykdommer og sykdomsmekanismer. Les mer

499,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Denne boka redegjør for årsaker og biologiske mekanismer ved sykdom og for sykdomsprosessenes innvirkning på kroppens funksjoner.
Boken inneholder både generell patologi - grunnleggende fellesstrekk ved sykdommer i ulike organer og strukturforandringer i celler og vev, og en fremstilling av den spesielle patologien - hvert organssystems sykdommer og sykdomsmekanismer. Kunnskapen er et nødvendig fundament for videre studier innenfor diagnostikk, behandling og pleie av syke. Boken passer spesielt godt for høyskolenes sykepleiestudium og andre helsefagutdanninger.

Denne andre utgaven inneholder en oppdatert faktadel og mange nye illustrasjoner. Strukturen er noe endret, og i et nytt kapittel omtales sentrale arbeidsmåter og metoder i moderne patologisk-anatomisk diagnostikk.

Detaljer

Forlag
Gyldendal akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
285
ISBN
9788205405608
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2011
Originaltittel
Patologi
Format
24 x 16 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Patologi:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv