Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Psykologi og samfunnsfag

"Psykologi og samfunnsfag" er skrevet til fellesmodulen i videreutdanningene for helse- og sosialfaglig personell - Fagskolen HS. Fellesmodulen er obligatorisk i alle videreutdanningene.

"Psykologi og samfunnsfag" behandler emnene psykologi, sosiologi, stats- og kommunalkunnskap og helse- og sosialpolitikk. Les mer

559,-
Paperback
Utsolgt
"Psykologi og samfunnsfag" er skrevet til fellesmodulen i videreutdanningene for helse- og sosialfaglig personell - Fagskolen HS. Fellesmodulen er obligatorisk i alle videreutdanningene.

"Psykologi og samfunnsfag" behandler emnene psykologi, sosiologi, stats- og kommunalkunnskap og helse- og sosialpolitikk. Boka gir innsikt i det samspillet som foregår mellom mennesker, og om betydningen av dette samspillet i alt arbeid med mennesker. Her finner du oppdatert informasjon om de omfattende endringene som skjer innenfor helse- og sosialtjenestene.

"Psykologi og samfunnsfag" inngår i en serie på tre lærebøker til fellesmodulen. De andre bøkene heter "Etikk og kommunikasjon" og "Jus i helse- og sosialtjenesten".

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
174
ISBN
9788204112811
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2005
Format
23 x 16 cm
Nr
9012222
Serie
Grunnbok for helse- og sosialpersonell

Kunders vurdering

T
TorO – 14.09.2009

– Dette er en flott bok for alle som ønsker å studere i retning psykisk helse. Men samtidig en bok alle burde lese uansett. Den viser sammenhengen mellom menneskers væremåte og oppvekstmiljø og miljø forøvrig. Boken viser at det er mye mer som spiller inn i hvordan et blir, om man kan si det slik. Boken er usedvanlig fint skrevet. Lettlest og fine forklaringer gjør dette til en meget interessant bok. Som sagt en bok alle burde ha i sin bokhylle, uansett om man er en del av helsevesenet, eller ikke. Noen vil kanskje oppfatte meg som over middels interessert på området, med oppmelding på NKS sitt Fagskolestudie, Psykisk helsearbeid. Men det er altså verd å tenke på. Psykisk helse er vi alle berørt av. Fin bok for hvermannsen.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Psykologi og samfunnsfag:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Haakon
Ny!

Haakon

Haakon
Innbundet 
393,- 449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv