Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Sex og sexologi

Elsa Almås er psykolog og spesialist i klinisk sexologi. I Sex og sexologi beskriver hun utviklingen av sexologi som fagfelt, fra slutten av 1800-tallet og frem til i dag. Les mer

419,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Elsa Almås er psykolog og spesialist i klinisk sexologi. I Sex og sexologi beskriver hun utviklingen av sexologi som fagfelt, fra slutten av 1800-tallet og frem til i dag.

Medlemsvurdering:
En super bok for dem som vil vite mer om dette spennende faget. Anbefales på det sterkeste:)

anne

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
186
ISBN
9788215006246
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2004
Format
14 x 22 cm

Kunders vurdering

a
anne – 04.12.2012

– En super bok for dem som vil vite mer om dette spennende faget. Anbefales på det sterkeste:)

V
Vixen – 24.01.2006

– Elsa Almås har skrevet en liten lettlest bok om sex og sexologi. Bokens hovedpublikum vil naturligvis være studenter innenfor sexologistudiet, samt andre studier der seksualiteten er viktig som psykologi-, sykepleie- og medisinstudenter samt flere andre studenter innenfor helsesektoren. Boken er skrevet slik at den uten problemer også kan leses av andre interesserte, samt mennesker som allerede arbeider innen helsevesenet. Boken tar opp særdeles viktige områder om seksualitet som den manglende seksualundervisningen i diverse fagfelt i for eksempel medisinstudiet samt den like dårlige undervisningen som møter barn og ungdom i grunnutdannelse.
Elsa Almås tar også opp viktige spørsmål om kjønnsidentitet og seksuell orientering som er verdt å få med seg! Boken er en god innføringsbok om seksualitet for de fleste etter min mening!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Sex og sexologi:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv