Den foreldreløse jenta

; Ann-Magritt Sævold (Oversetter)


I 1919 havner fire år gamle Rachel på et barnehjem i New York, der doktor Mildred Solomon utfører eksperimenter, med barna som forsøkskaniner. I et forsøk på å vinne prestisje utsetter legen Rachel for store doser røntgen, slik at hun blir skadet for livet. Les mer
Vår pris
109,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokkilden-app | Kindle

Vår pris: 109,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokkilden-app | Kindle

Om boka


I 1919 havner fire år gamle Rachel på et barnehjem i New York, der doktor Mildred Solomon utfører eksperimenter, med barna som forsøkskaniner. I et forsøk på å vinne prestisje utsetter legen Rachel for store doser røntgen, slik at hun blir skadet for livet. Som femtenåring klarer hun endelig å flykte derfra.
Mange år senere arbeider Rachel som sykepleierske, da en døende doktor Solomon blir en av hennes pasienter. Nå er det Rachel som har makten. Ved å justere medisineringen utfører hun sitt eget eksperiment på kvinnen som gjorde henne så mye vondt. Til slutt må Rachel velge -hevn eller tilgivelse?

Den foreldreløse jenta er en sterk roman om menneskers evne til å såre og elske hverandre. Den er inspirert av hendelser som fant sted på barnehjemmet Hebrew Oprhan Asylum i New York tidlig på 1900-tallet.

Fakta

Hvordan lese denne e-boka?