God å snakke med - 
   Malene Vilnes
  
   Kirkens SOS
  
   Hanne Løvdal
  
   Hanna Tobiassen
  
   Kirsti Irgens Ertsås
  
   Ørjan Steffensen

God å snakke med

fra hverdagsproblemer til samtaler som redder liv

Malene Vilnes (Redaktør) ; Kirkens SOS (Utgiver) ; Hanne Løvdal (Illustratør) ; Hanna Tobiassen (Bidragsyter) ; Kirsti Irgens Ertsås (Bidragsyter) ; Ørjan Steffensen (Bidragsyter)

GOD Å SNAKKE MED er skrevet til deg som ønsker å bli en bedre samtalepartner. Her får du konkrete råd, tips og øvelser som gjør deg mer bevisst på hva som er viktig og grunnleggende for den gode praten. Les mer
Vår pris
363,-
Spar
36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Innbundet
Legg i
Vår pris: 363,-
Spar: 36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

GOD Å SNAKKE MED er skrevet til deg som ønsker å bli en bedre samtalepartner. Her får du konkrete råd, tips og øvelser som gjør deg mer bevisst på hva som er viktig og grunnleggende for den gode praten.

Små og store utfordringer i livet gjør at mange av menneskene rundt oss trenger en god samtale. Denne boken hjelper deg å snakke om alt fra hverdagens problemer til spørsmål som handler om liv og død.

Vi vet at samtaler kan redde liv, men da må vi våge å spørre. Lytte. Tåle stillheten, og det å være sammen med andre der det er vondt. Vi ønsker å gi deg kunnskapen og tryggheten du trenger for å klare det.

Kirkens SOS er Norges største krisetjeneste og besvarer i underkant av 200 000 henvendelser årlig. Denne kompetansen bruker vi til å holde kurset God å snakke med. Nå deler vi det beste fra kurset med deg. Rådene i boken er basert på erfaringer og kunnskap som vi har samlet gjennom over 40 års tjeneste og samtale med mennesker i krise.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Frisk forlag
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 191
ISBN: 9788293428688
Utgave: 1. utg.
Format: 22 x 17 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger