Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Manipulasjon

forståelse og håndtering

Manipulasjon har ofte en bedøvende effekt på den som blir utsatt for det..

Blir man utsatt for manipulerende adferd, svekkes dømmekraften. Skal man avsløre fenomenet, kreves derfor en skjerpet bevissthet og kjennskap til manipulasjonens mekanismer. Les mer

639,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Manipulasjon har ofte en bedøvende effekt på den som blir utsatt for det..

Blir man utsatt for manipulerende adferd, svekkes dømmekraften. Skal man avsløre fenomenet, kreves derfor en skjerpet bevissthet og kjennskap til manipulasjonens mekanismer. I denne boken analyserer forfatteren manipulasjon, viser hvordan man kan avsløre den, og peker på hvilke mottiltak man kan sette inn.
Siden manipulasjon også foregår i behandlingssammenhenger, er det særlig viktig for fagpersoner å være oppmerksom på den. Denne boken henvender seg derfor særlig til psykologer, dommere, advokater, leger og andre helse- og sosialarbeidere som arbeider med mennesker i krevende situasjoner.

Forord og innhold

Detaljer

Forlag
Gyldendal akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
188
ISBN
9788205390720
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2009
Format
25 x 17 cm

Kunders vurdering

S
SA – 01.08.2010

– Boka "Manipulasjon" av Grethe Nordhelle beskriver hva manipulasjon er (og hva det IKKE er), hvorfor og hvordan det utføres, og hvordan man kan håndtere manipulerende mennesker på en mer effektiv måte. Ved å bli mer bevisst på de manipulative metodene kan en hindre at manipulerende mennesker kommer for nær. Boka er nyttig for alle som er interessert i sosial dynamikk generelt, foruten de som er i kontakt med manipulerende mennesker på hjemmebane eller i jobbsammenheng.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Manipulasjon:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-
Lucia
Ny!

Lucia

Bernard Minier
Innbundet 
429,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv