Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Barna fra elven

«Barna fra elven er garantert en av de sterkeste bøkene du kommer til å lese i år (...). Lisa Wingate er en mesterlig historieforteller.»

Parade

Selv om veiene i livet kan føre oss til mange steder, glemmer hjertet aldri hvor det hører til. Memphis, 1939: Tolv år gamle Rill og hennes fire søsken lever et fritt og ubekymret liv om bord på familiens husbåt på Mississippi-elven. Les mer

399,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Selv om veiene i livet kan føre oss til mange steder, glemmer hjertet aldri hvor det hører til. Memphis, 1939: Tolv år gamle Rill og hennes fire søsken lever et fritt og ubekymret liv om bord på familiens husbåt på Mississippi-elven. Men når faren i all hast må frakte moren deres til sykehuset, må Rill ta ansvaret for søskenflokken. Plutselig dukker en fremmed mann opp, og barna blir tatt vekk fra alt som er kjent og levert til et barnehjem. De blir forsikret om at de vil få komme tilbake til foreldrene, men snart oppdager de den mørke sannheten. Sør-Carolina, nåtid: Når Avery vender hjem for å hjelpe faren som er blitt syk, fører et tilfeldig møte til at hun begynner å stille spørsmål ved sin egen bakgrunn. Hun legger ut på en reise gjennom familiens glemte historie - en vei som til slutt vil føre enten til ødeleggelse eller forsoning.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202590789
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Before we were yours

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Barna fra elven er garantert en av de sterkeste bøkene du kommer til å lese i år (...). Lisa Wingate er en mesterlig historieforteller.»

Parade

«En rørende og fengslende roman om søskenkjærlighet og tyngende hemmeligheter.»

People

«Denne fortellingen er ekte og original.»

Historical Novels Review

«En sterk fortelling om familie og søstre, og om hemmeligheter. Jeg elsket virkelig denne boken, og jeg tenker fortsatt på den.»

Jamie Ford, forfatter av Hotellet på hjørnet av Bi

«En gang iblant kommer det en roman som bare tar pusten fra deg. Barna fra elven er en sånn bok. (...) Dette kan være årets bok.»

Shreveport Times

«En av årets beste bøker (...) Det er umulig å ikke bli fanget inn i denne nærmest perfekte romanen. Den invaderer hjertet ditt fra de første sidene og blir der lenge etter at du er ferdig med boken.»

The Huffington Post

Kunders vurdering

I
I – 01.10.2020

– Barna fra elven

Oppdag mer

Bøker som ligner på Barna fra elven:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv