Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Død i morgen

Ved mudderet på havbunnen utenfor Sussex kommer liket av en tenåring til syne. Obduksjonen viser at den døde mangler flere vitale organer. Et skremmende funn . og snart blir to døde til funnet. 15-årige Caitlin Beckett fra Brighton vil dø innen kort tid om hun ikke får transplantert en ny lever. Les mer

169,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Ved mudderet på havbunnen utenfor Sussex kommer liket av en tenåring til syne. Obduksjonen viser at den døde mangler flere vitale organer. Et skremmende funn . og snart blir to døde til funnet. 15-årige Caitlin Beckett fra Brighton vil dø innen kort tid om hun ikke får transplantert en ny lever. Da det virker som om helsevesenet er i ferd med å svikte henne, tyr den fortvilte moren hennes til andre midler. Hun søker på Internett og finner en som kan skaffe datteren en lever på det svarte markedet . men prisen er svært høy. Etterforskeren Roy Grace får saken med de ukjente døde. Hvor kommer de fra? Hva har skjedd med de maltrakterte kroppene deres? Han avdekker snart et spor . sporet av en bande som organiserer barnetrafficking fra Øst-Europa. Grace og teamet hans befinner seg i et kappløp med tiden. Han må redde livet til et gatebarn, samtidig som en desperat mor ikke lar seg stoppe av noe for å redde datteren.
Etterforsker Roy Grace er på sporet av en bande som driver organisert barne-trafficking fra Øst-Europa. Han befinner seg i et kappløp mot tiden. En urovekkende og uhyggelig spennende thriller!

Detaljer

Forlag
Schibsted
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788251656368
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2013
Originaltittel
Dead tomorrow
Serie
Roy Grace 5

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Død i morgen:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv