Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Fuglene under himmelen

Da landsbyen Pajok i Sør-Sudan bombes av militære styrker, rømmer seks år gamle Sarah inn i jungelen. Overlatt til seg selv er hun på flukt i to år, før hun når frem til flyktningleiren Daadab i Kenya. Les mer

169,-
E-bok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Da landsbyen Pajok i Sør-Sudan bombes av militære styrker, rømmer seks år gamle Sarah inn i jungelen. Overlatt til seg selv er hun på flukt i to år, før hun når frem til flyktningleiren Daadab i Kenya. Etter å ha blitt bortført av menneskehandlere blir hun kjent med ei jente på samme alder, og sammen prøver de å overleve i en verden av sult og sykdom, overgrep og tvangsrekruttering. I 1999 kommer Sarah til Norge, og sommeren 2010 tar hun kontakt med en norsk forfatter. Forfatteren skriver: Et ansikt. En historie. Jeg kikker rundt meg på menneskene som haster forbi oss inne i bussterminalen. Innkapslede ansikter, hundrevis av historier. Snart forsvinner lydene og folkene rundt meg. Alt som står igjen er historien hennes Fuglene under himmelen er en gripende historie om barnefødsler, mishandling og flukt gjennom afrikansk villmark og norsk vinterkulde. Det er også en fortelling om vennskap, morskjærlighet og forsoning.

Medlemsvurdering:
En sann historie. Dette er en tankevekkende bok som alle burde lese. Får oss til å tenke på hvor vanskelig mange av flyktningene som kommer hit har hatt det, og forteller om en utrolig evne til å overleve en ufattelig rekke med vanskelige hendelser.

Bente

Detaljer

Forlag
Piratforl.
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788281434028
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2012

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

B
Bente – 09.02.2020

– En sann historie. Dette er en tankevekkende bok som alle burde lese. Får oss til å tenke på hvor vanskelig mange av flyktningene som kommer hit har hatt det, og forteller om en utrolig evne til å overleve en ufattelig rekke med vanskelige hendelser.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Fuglene under himmelen:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv