Gigantsalget er i gang!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Afrikanske regnbuer

LHBT-frigjøring i Afrika

Afrikanske Regnbuer er en bok om lhbt-befolkningen på et kontinent der denne delen av befolkningen ofte blir sett som et fremmedelement, som noe uafrikansk og uønsket. Homofile, lesbiske, bifile, transpersoner og andre skeive blir stående i en klemme mellom vestlige ideer om individuelle menneskerettigheter og afrikanske erfaringer med hensyn til kulturens og gruppens eller nasjonens rettigheter. Les mer

319,-

350,- Spar: 31,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Afrikanske Regnbuer er en bok om lhbt-befolkningen på et kontinent der denne delen av befolkningen ofte blir sett som et fremmedelement, som noe uafrikansk og uønsket. Homofile, lesbiske, bifile, transpersoner og andre skeive blir stående i en klemme mellom vestlige ideer om individuelle menneskerettigheter og afrikanske erfaringer med hensyn til kulturens og gruppens eller nasjonens rettigheter. Dette er en posisjon som motstanderne av likestillingsarbeidet for lhbt-befolkningen vet å utnytte.
Denne boka er et oppgjør med mytene om det «uafrikanske», men den er mer enn det: Afrikanske Regnbuer peker på strategier og filosofier som med utgangspunkt i afrikansk kultur og tradisjon krever likestilling for denne delen av Afrikas befolkning. Det er også en bok hvor et mangfold av afrikanske lhbt-ere får slippe til med sine stemmer og personlige historier.

Detaljer

Forlag
Kolofon
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
246
ISBN
9788230023068
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Format
22 x 16 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Afrikanske regnbuer:

Skeiv

Tonje Frøystad Garvik
Innbundet 
363,- 399,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Dam

Claire-Louise Bennett
Innbundet 
363,- 399,-
 

Ekko

Lena Lindgren
Innbundet 
345,- 379,-

Advent

Gunnar Gunnarsson
Innbundet 
363,- 399,-

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
363,- 399,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv