Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Ytringsfrihet i en ny offentlighet

grensene for debatt og rommet for kunnskap

Hva er den største trusselen mot ytringsfriheten i Norge i dag? «Ytringsfrihet i en ny offentlighet: Grensene for debatt og rommet for kunnskap» er en vitenskapelig antologi med grundige analyser av ytringsfrihetens vilkår. Les mer

499,-
Paperback
Produseres på bestilling
Hva er den største trusselen mot ytringsfriheten i Norge i dag? «Ytringsfrihet i en ny offentlighet: Grensene for debatt og rommet for kunnskap» er en vitenskapelig antologi med grundige analyser av ytringsfrihetens vilkår.

Forfatterne tegner et nyansert bilde av vilkårene for ytringsfrihet og offentlig deltakelse. De viser hvordan synet på ytringsfrihet henger sammen med demografiske kjennetegn og politiske holdninger, men også at ulike grupper har egne erfaringer og oppfatninger av mulighetene til å ytre seg fritt i praksis.

Med utgangspunkt i ny empiri om den norske befolkningens opplevelser av og syn på ytringsfrihet, samt unike data om ytringsfrihet i akademia, illustrerer boken hvordan ytringskulturen og ulike normer og grenser for offentlige ytringer er i bevegelse.

Bokens redaktører er av Kjersti Thorbjørnsrud, Arnfinn H. Midtbøen og Marte Mangse.

Øvrige bidragsytere er Bernard Enjolras, Johannes Due Enstad, Ulrik Finstad, Audun Fladmoe, Gard Løken Frøvoll, Kari Steen-Johnsen, Marjan Nadim og Dag Wollebæk.

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
238
ISBN
9788215051000
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Ytringsfrihet i en ny offentlighet
Format
24 x 17 cm

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Ytringsfrihet i en ny offentlighet:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv