Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Midtøsten på 200 sider

fra 1820 til i dag

«Formidler et komplisert stoff i en språkdrakt som ikke burde skremme noen fra å gå i gang. Den norske debatten om Midtøsten vil utvilsomt berikes.»

Klassekampen

Vil du forstå dagens konflikter i Midtøsten, må du kjenne regionens historie. Dette er en lettlest og spennende innføring i historien til et område som stadig stjeler verdenspressens oppmerksomhet, full av utrolige fortellinger og interessante fakta. Les mer

229,-
Sendes innen 3 virkedager
Interessert i historiebøker?
Bli med i fordelsklubben Vår historie og få fordelspris 194,-
Vil du forstå dagens konflikter i Midtøsten, må du kjenne regionens historie. Dette er en lettlest og spennende innføring i historien til et område som stadig stjeler verdenspressens oppmerksomhet, full av utrolige fortellinger og interessante fakta. Krigen i Syria, fremveksten av IS, den arabiske våren, Israel-Palestina-konflikten - alt dette får ny dybde og mening med denne boken.

Bli med bak nyhetene, til de bakenforliggende sammenhengene og maktstrukturene som forklarer mye av stormaktenes spill i Midtøsten den dag i dag. Journalist og forfatter Odd Karsten Tveit har dekket Midtøsten i over førti år og skrevet flere prisbelønte bøker om regionen.

Medlemsvurdering:
Meget opplysende bok om utviklingen i Midtøsten. Og ut fra denne historien er det liten sannsynlighet for en fredelig sameksistens mellom israelere og palestinere.

Bjarne Meling

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Kagge
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
201
ISBN
9788248927716
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Format
21 x 15 cm
Serie
På 200 sider

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Formidler et komplisert stoff i en språkdrakt som ikke burde skremme noen fra å gå i gang. Den norske debatten om Midtøsten vil utvilsomt berikes.»

Tore Linné Eriksen, Klassekampen

«Midtøsten på 200 sider – Fra 1820 til i dag er både ei bok som kan lesast i sin samanheng og som eit oppslagsverk for dei som ynskjer kortfatta innsyn i konkrete tidsepokar eller hendingar ... eit verdfullt bidrag til auka kunnskap om land og folk som stadig er framme i det internasjonale nyhendebiletet.»

Nils Kvamsdal, Hordaland

Kunders vurdering

E
E M K – 19.10.2021

– En fantastisk og lærerik bok.

B
Bjarne Meling – 11.10.2021

– Meget opplysende bok om utviklingen i Midtøsten. Og ut fra denne historien er det liten sannsynlighet for en fredelig sameksistens mellom israelere og palestinere.

S
Ståle – 10.03.2021

– Gir bra overblikk over historien

Oppdag mer

Bøker som ligner på Midtøsten på 200 sider:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Nilen

Terje Tvedt
Paperback 
249,-
 
666
Ny!

666

Tom Egeland
Innbundet 
349,- 399,-

Logg inn

Handlekurv