Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Den norske drømmen

om bestefars Punjab, nyhetsjakt i farlige farvann og kjærligheten til landet vårt

«Zaman skriver engasjerende, ikke minst også morsomt der det passer seg, om sitt helt unike liv og sin kjærlighet for Norge.»

Oda Faremo Lindholm, VG

Den kjente TV2-journalisten Kadafi Zaman har levd et eventyrlig liv. Han har jaget gangstere og blitt overfalt under revolusjoner, han har dekket de grusomste katastrofer og blitt kastet på cella i sin evige jakt etter nyheter. Les mer

279,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Den kjente TV2-journalisten Kadafi Zaman har levd et eventyrlig liv. Han har jaget gangstere og blitt overfalt under revolusjoner, han har dekket de grusomste katastrofer og blitt kastet på cella i sin evige jakt etter nyheter.

Hvis faren hans hadde tenkt annerledes, kunne Kadafi blitt bonde i Punjab i Pakistan. For 50 år siden valgte faren heller å flytte til Norge. Her jobbet han doble skift for å sikre en fremtid for barna sine. Kadafi Zaman forteller om sin pakistanske bakgrunn, og hvordan den har preget ham, og av og til gitt ham andre innganger til nyhetene.

I denne fargerike og personlige beretningen forteller Kadafi med varme og innlevelse om det han kommer fra og det han brenner for: å formidle nyheter til det norske folk. Det er en fortelling om livets tilfeldigheter og en sterk kjærlighetserklæring til det norske samfunnet.

Medlemsvurdering:
Fantastisk bok. 👍Klarte ikke å legge fra meg boka. 👏

Grethe

Detaljer

Forlag
Kagge
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788248929284
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Zaman skriver engasjerende, ikke minst også morsomt der det passer seg, om sitt helt unike liv og sin kjærlighet for Norge.»

Oda Faremo Lindholm, VG

«Den norske drømmen er ei bok til å bli optimist av.»

Stavanger Aftenblad

«Flust med interessante historier om foreldrenes hjemland, en dæsj hardt tilkjempet livsvisdom, en rørende kjærlighet til Norge, tydelige tanker om hva journalistikk er og bør være, og ikke minst; store porsjoner humor.»

Knut Hoem, nrk.no

Kunders vurdering

G
Grethe – 08.03.2022

– Fantastisk bok. 👍Klarte ikke å legge fra meg boka. 👏

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den norske drømmen:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv