Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Innføring i mikroøkonomi

for økonomisk-administrative studier

Ny utgave av INNFØRING I MIKROØKONOMI.

3. utgave av læreboka Innføring i mikroøkonomi av Viggo Andreassen, Ivar Bredesen og Joachim Thøgersen har vært gjennom en betydelig revidering av både tekst, pedagogisk fremstilling og layout. Les mer

849,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Ny utgave av INNFØRING I MIKROØKONOMI.

3. utgave av læreboka Innføring i mikroøkonomi av Viggo Andreassen, Ivar Bredesen og Joachim Thøgersen har vært gjennom en betydelig revidering av både tekst, pedagogisk fremstilling og layout. Den er dessuten utvidet med tre nye kapitler:

- Tilpasninger over tid.

- Miljøøkonomi.

- Internasjonal handel og velferd.

Innføring i mikroøkonomi gir en presis og pedagogisk fremstilling av mikroøkonomisk teori. I fremstillingen av stoffet er det tatt hensyn til at studentenes grunnkunnskaper i matematikk har endret seg. Boka legger derfor i større grad enn tidligere vekt på intuitive forklaringer i tillegg til grafiske fremstillinger av stoffet. Et minimum av matematikk er integrert i teksten, mens den vanskelige delen av matematikken er plassert i et appendiks.

Stoffet er inndelt i fem deler som samlet utgjør minimum 15 studiepoeng. Som kjernepensum i et 7,5 eller 10 studiepoengs emne i mikroøkonomi, vil deler av del 1 til og med del 4 være tilstrekkelig. Dersom lærestedet ønsker å endre innholdet eller utvide emnet i mikroøkonomi, tilbyr læreboka 11 valgmuligheter, blant annet miljøøkonomi og atferdsøkonomi.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
610
ISBN
9788202640521
Utgave
3. utg.
Utgivelsesår
2020
Format
26 x 21 cm
Serie
Innføring i mikroøkonomi

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Innføring i mikroøkonomi:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv