BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Innføring i mikroøkonomi

øvingsoppgaver med løsningsforslag

Denne oppgaveboka med løsningsforslag er et nyttig hjelpemiddel for studenter som skal tilegne seg teorien i læreboka Innføring i mikroøkonomi for økonomisk administrative studier, 3. utgave. Kapittelinndelingen i oppgaveboka følger inndelingen læreboka og bruker samme notasjon i formlene. Les mer

299,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Denne oppgaveboka med løsningsforslag er et nyttig hjelpemiddel for studenter som skal tilegne seg teorien i læreboka Innføring i mikroøkonomi for økonomisk administrative studier, 3. utgave. Kapittelinndelingen i oppgaveboka følger inndelingen læreboka og bruker samme notasjon i formlene. Dette gjør det lettere for studenten å arbeide med pensumet i mikroøkonomi. Øvingsoppgavene er en blanding av teori- og regneoppgaver som er egnet til å teste studentenes grep om både de teoretiske aspektene av faget og den avgjørende regningen. Løsningsforslagene byr på en grundig gjennomgang av alle oppgaver og særlig regneoppgavene. Det er også lagt vekt på å bruke figurer i både oppgavetekstene og løsningsforslagene.
I Innføring i mikroøkonomi - øvingsoppgaver med løsningsforslag har man, på samme måten som i læreboka, lagt vekt på å dekke kjernepensumet som inngår i de fleste innføringsemnene i mikroøkonomi, selv om også alle andre kapitler i innføringsboka er godt dekket med øvingsoppgaver. Det er dermed også mulig å bruke oppgaveboka som en frittstående oppgavebok til et hvilket som helst innføringsemne i mikroøkonomi, uavhengig av hvilken lærebok som benyttes.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
175
ISBN
9788202656485
Utgave
3. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Innføring i mikroøkonomi
Format
24 x 17 cm
Serie
Innføring i mikroøkonomi

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Innføring i mikroøkonomi:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv