Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Mikroøkonomi

en abc på 1-2-3 : oppgaver og løsningsforslag

Det å løse oppgaver er en fin måte å lære på. I denne boken finner du oppgaver og utfyllende løsningsforslag til læreboken Mikroøkonomi. En abc på 1-2-3. Det er fire oppgaver til hvert av bokens 12 kapitler, og du vil bli utfordret til å regne deg frem til riktig svar, til å illustrere teorien ved hjelp av figurer, og til gode verbale begrunnelser. Les mer

259,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager
Det å løse oppgaver er en fin måte å lære på. I denne boken finner du oppgaver og utfyllende løsningsforslag til læreboken Mikroøkonomi. En abc på 1-2-3. Det er fire oppgaver til hvert av bokens 12 kapitler, og du vil bli utfordret til å regne deg frem til riktig svar, til å illustrere teorien ved hjelp av figurer, og til gode verbale begrunnelser.
Ofte er oppgavene en vri på eksempler gitt i hovedboken. Du skal altså tenke litt utenfor boksen, og på denne måten vil du bli testet ikke bare på tekniske ferdigheter, men også på forståelsen. Gjør oppgavene til hvert kapittel før du går videre til neste kapittel. Når du har kontroll på alle oppgavene i boken, så er du også godt forberedt til eksamen.
Kjetil Bjorvatn er professor i samfunnsøkonomi ved Norges Handelshøyskole, hvor han også tok sin doktorgrad i 1996. Hans forskningsinteresser ligger innenfor utviklingsøkonomi og adferdsøkonomi, og han har en omfattende publikasjonsliste i internasjonale tidsskrifter på disse områdene. Bjorvatn har vunnet flere priser for sin undervisning, blant annet studentenes foreleserpris, Bronsesvampen, for sitt bachelorkurs i mikroøkonomi, senest våren 2020.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
132
ISBN
9788245035049
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Mikroøkonomi
Format
24 x 17 cm
Serie
Mikroøkonomi

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Mikroøkonomi:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Pasta

Kristian Lambrechts
Innbundet 
500,- 549,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv