Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Sikkerhetspolitikk og militærmakt i Arktis

Sikkerhetspolitikk og militærmakt i Arktis presenterer ny norsk forskning på forsvars- og sikkerhetspolitiske spørsmål i nordområdene. Med dagens sikkerhetspolitiske situasjon som bakteppe gir boken en unik innføring i militærmaktens rolle i regionen. Les mer

429,-
Produseres på bestilling
Sikkerhetspolitikk og militærmakt i Arktis presenterer ny norsk forskning på forsvars- og sikkerhetspolitiske spørsmål i nordområdene. Med dagens sikkerhetspolitiske situasjon som bakteppe gir boken en unik innføring i militærmaktens rolle i regionen. Boken retter seg mot alle med interesse for forsvarspolitiske spørsmål.

Gjennom forskningsbidrag fra eksperter innen land-, sjø- og luftmilitære forhold gir Sikkerhetspolitikk og militærmakt i Arktis en helhetlig oversikt som vil være særlig relevant for studenter på våre tre krigsskoler, men også for studenter i fag som statsvitenskap og historie, samt forskere og praktikere innenfor feltet.

Boken har også som ambisjon å videreutvikle debattene om militærmaktens rolle i nordområdene og i Arktis, og bidra til økt forståelse av pågående utviklingstrekk innen forsvars- og sikkerhetspolitikken i nord.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm akademisk
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål Norsk Nynorsk
Sider
233
ISBN
9788202800888
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Format
25 x 18 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Sikkerhetspolitikk og militærmakt i Arktis:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Handlekurv