Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Dårlig nytt fra Østfronten

krigen som endrer alt

«Boka til Hellestveit er fylt med slutninger av svært mange nyttige og sjeldent framlagte fakta til et helhetssyn på verdenssituasjonen. Ei bok som det er viktig at mange leser.»

Ove Bengt Berg, politikus.no

Russlands aggresjonskrig mot Ukraina i 2022 er en monumental hendelse som har bragt etterkrigstiden i Europa til ende. Cecilie Hellestveit tar for seg krigen og de økonomiske sanksjonene for å svekke og tukte Russland, og belyser hvordan dette vil forandre Europa til det ugjenkjennelige. Les mer

199,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Interessert i historiebøker?
Bli med i fordelsklubben Vår historie og få fordelspris 199,-
Russlands aggresjonskrig mot Ukraina i 2022 er en monumental hendelse som har bragt etterkrigstiden i Europa til ende. Cecilie Hellestveit tar for seg krigen og de økonomiske sanksjonene for å svekke og tukte Russland, og belyser hvordan dette vil forandre Europa til det ugjenkjennelige. Hun tar oss med på en geopolitisk rundreise langt utenfor Ukraina, men har Norge som utkikkspunkt og endestasjon. Hvordan endrer krigen Norges situasjon, og hva skal vi gjøre med det? Cecilie Hellestveit er samfunnsviter og jurist med doktorgrad i krigens folkerett fra Universitetet i Oslo. Hun har vært tilknyttet en rekke forskningsinstitusjoner i Norge og utlandet, hvor hun har forsket på væpnede konflikter med særlig vekt på Midtøsten. Hellestveit er russisktalende og har flere opphold i Sovjet/Russland bak seg. Dårlig nytt fra Østfronten er hennes tredje sakprosabok om væpnede konflikter i vår samtid. Hun har tidligere utgitt Syria - en stor krig i en liten verden (2017) og Ulykkelige Arabia - verden etter Jemen (2021).

Detaljer

Forlag
Spartacus
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788243015098
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022

Les utdrag

Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Boka til Hellestveit er fylt med slutninger av svært mange nyttige og sjeldent framlagte fakta til et helhetssyn på verdenssituasjonen. Ei bok som det er viktig at mange leser.»

Ove Bengt Berg, politikus.no

Kunders vurdering

Ø
Øystein – 22.10.2022

– God og aktuell bok

Oppdag mer

Bøker som ligner på Dårlig nytt fra Østfronten:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv