Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Å gå

ett skritt av gangen

«Kagge har gått meir enn dei fleste, og fortel levande om kvifor det å gå gjer livet rikare.» Bjarne Tveiten, Fædrelandsvennen»

Det beste rådet du noen gang vil få.

Erling Kagge kan vanskelig tenke seg noe viktigere enn å gå. I denne boka skriver han med utgangspunkt i sine egne erfaringer hva det å gå har betydd for ham selv og hva det kan bety for andre. Les mer

345,-

379,- Spar: 34,-

Sendes innen 3 virkedager
Det beste rådet du noen gang vil få.

Erling Kagge kan vanskelig tenke seg noe viktigere enn å gå. I denne boka skriver han med utgangspunkt i sine egne erfaringer hva det å gå har betydd for ham selv og hva det kan bety for andre.

Det er en nydelig oppfølger til den internasjonale suksessen "Stillhet i støyens tid. Gleden ved å stenge verden ute", en bok som vil få deg til å reflektere over rutinene du sitter fast i og mulighetene som alltid ligger der for oss alle. Det handler om å være i kontakt med deg selv og omgivelsene, se nyanser og endringer, hvor selve langsomheten er et poeng i seg selv.

«Å gå, å ta et skritt om gangen, handler om å se seg selv, elske jorden og la kroppen reise i samme tempo som sjelen. Beveger du deg for raskt holder du ikke følge med deg selv.»
FRA BOKA

«Kagge har gått meir enn dei fleste, og fortel levande om kvifor det å gå gjer livet rikare.»
FÆDRELANDSVENNEN

«Mye bra kommer ut av å gå. Som for eksempel denne lille, utsøkte boken.»
FINANSAVISEN

Detaljer

Forlag
Kagge
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
172
ISBN
9788248921165
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Format
19 x 14 cm
Nr
8127093

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Kagge har gått meir enn dei fleste, og fortel levande om kvifor det å gå gjer livet rikare.» Bjarne Tveiten, Fædrelandsvennen»

«Man får lyst til å gå. Man gleder seg enda mer til våren enn man allerede gjorde. [.] Erling Kagge har gjort seg fortjent til å skrive en lett bok om å gå. Tidlig i boken skriver han: .Noen dager velger jeg minste motstands vei fra jeg står opp til jeg legger meg.. Den setningen kunne en latsabb som meg også ha skrevet, men det betyr noe annet fra pennen til en som har besteget Mount Everest.» Kenneth Moe, Aftenposten»

"Mye bra kommer ut av å gå. Som for eksempel denne lille, utsøkte boken. (...) Denne anmelder falt for kombinasjonen av livsfilosofi, litterære referanser og selvbiografiske skriblerier." - Anders Horntvedt, Finansavisen

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Å gå:

Pust ut

Kasper Kristoffersen
Innbundet 
349,- 399,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
200,- 229,-

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv