Bibelen til hele verden, nå!

; Andreas Kristiansen (Oversetter) ; Janice Rogers (Innledning)

Vi kan gjøre slutt på bibelfattigdom nå!

I denne boken forteller misjonslederen Loren Cunningham om sitt store mål: å gjøre Guds ord tilgjengelig for alle mennesker på jorden - i denne generasjonen. Les mer
Vår pris
181,-
Spar
18,-

Veil. pris: 199,-  (Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Vår pris: 181,-
Spar: 18,-

Veil. pris: 199,-  (Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

Vi kan gjøre slutt på bibelfattigdom nå!

I denne boken forteller misjonslederen Loren Cunningham om sitt store mål: å gjøre Guds ord tilgjengelig for alle mennesker på jorden - i denne generasjonen.
De aller fattigste i verden er de som ikke har tilgang til Bibelen. 180 millioner mennesker har fremdeles ingen del av Skriften på morsmålet sitt. Nesten tre milliarder har aldri hørt om Jesus. Men Gud lovet at før slutten kommer, skal alle få høre om ham og bli eksponert for hans ord. Dette er Guds idé, Guds visjon.
Det kan virke umulig å tilby Bibelen på morsmålet til alle verdens mennesker, men Loren forteller i denne boken hvordan det er praktisk mulig. Og det går fort. Hundrevis av misjonsbevegelser og kirkesamfunn har forpliktet seg til å fullføre misjonsbefalingen. Herren maner oss til handling. Han har reist opp talentfulle mennesker og lagt til rette for et salvet samarbeid. Han har ledet menn og kvinner til å finne opp unike teknologiske verktøy som gjør arbeidet lettere.
Bli med på dette fantastiske oppdraget! Vær med og så frøene til en av historiens største åndelige oppvåkninger. Sammen kan vi gjøre slutt på bibelfattigdom nå.

Fakta