Et liv i misjonens tjeneste

Kjell Haltorp 80 år

Harald Mydland (Redaktør) ; Sten Sørensen (Redaktør)

Kjell Haltorp har vært et velkjent navn og ansikt i det frikirkelige landskapet her i Norge i en mannsalder. Han har vært et forbilde for et hundretalls evangelister - og tusener av unge og eldre kristne med sin iver og sitt frimodige vitnesbyrd om Jesus. Les mer
Vår pris
199,-

(Paperback)
Leveringstid: Ikke i salg

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Vår pris: 199,-

(Paperback)
Leveringstid: Ikke i salg

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

Kjell Haltorp har vært et velkjent navn og ansikt i det frikirkelige landskapet her i Norge i en mannsalder. Han har vært et forbilde for et hundretalls evangelister - og tusener av unge og eldre kristne med sin iver og sitt frimodige vitnesbyrd om Jesus. Med sitt smil og en bok som forteller deg veien til Gud - er han uten sidestykke den mest effektive evangelist på tomannshånd Kristen-Norge har sett siden Hans Nielsen Hauge.

Men den tjenesten Kjell har stått i utenfor Norges grenser, har gått nærmest under radaren - med unntak av oppslag i VG og kristne aviser da han ble arrestert i Jordan i 2012 og 2013. Vekkelsesmøter på Den røde plass i Moskva straks jernteppet falt, misjonsreiser til Albania og Makedonia, konferanser og møter i Tyrkia, Syria, Irak og Libanon - evangeliet til muslimer og jøder - ja, var det opp til Kjell skulle hele Midtøsten få høre om Jesus og veien til frelse! Bli inspirert, oppbygget og informert! Evangeliet går fram på flere fronter enn vi tror, og denne gledens agent, åttiåringen Kjell Haltorp - hans spor dukker opp på de forunderligste steder!

Fakta