Himmelarven til Kina

en vandring i fedrenes og misjonærenes fotspor : Bok 1 (del 1-4)

Himmelarven til Kina - en vandring i fedrenes og misjonærenes fotspor er første bok i en serie bøker av forfatter Knut Yngvar Espegren, som tar for seg de norske misjonærenes liv og insats for å spre det kristne budskapet til Kina. Les mer
Vår pris
306,-
Spar
44,-

Veil. pris: 350,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Vår pris: 306,-
Spar: 44,-

Veil. pris: 350,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

Himmelarven til Kina - en vandring i fedrenes og misjonærenes fotspor er første bok i en serie bøker av forfatter Knut Yngvar Espegren, som tar for seg de norske misjonærenes liv og insats for å spre det kristne budskapet til Kina.

«Lekmannsbevegelse og kall til ytremisjon var sterk i Norge sist på 1800-tallet. Mine forfedre ble del av denne bevegelsen. Som mange andre i landet fikk de en «nød» for Kinas mange millioner som ikke hadde hørt om Jesus. En nød som resulterte i et kall om å dra ut til Kina som misjonærer. Sammen med mange andre dro de i østerled for å fortelle hedningene der om Himmelarven som ventet på dem. Forfatteren er selv født i Kina og hans besteforeldre, foreldre og bror har vært misjonærer i Kina og Hong Kong det meste av 1900-tallet. Helt fra 1902 til 1992. På denne lange reisen får leserne et bilde av det Norge som pionermisjonærene forlot, og «Det gamle Kina» som de kom til. Et land hvor keiseren, «Himmelens sønn», fortsatt var eneveldig hersker.
Gjennom egne refleksjoner, samt tallrike brev og bøker tar forfatteren leserne med på en spennende kulturreise i og mellom Øst og Vest. En reise hvor sykdom, nød og død blir vevd sammen med glede, troskap og guddomsmakt. Men også en reise hvor gammel kinesisk kultur og politiske strømninger gis stor plass. Slik håper forfatteren å gi leserne nyttig bakgrunnskunnskap om den gamle kulturnasjonen Kina og landets møte med vestlig tro og naturvitenskaplig tenkning.»

Fakta