Slik talte Zarathustra - Friedrich Nietzsche

Slik talte Zarathustra

en bok for alle og ingen

; Bjørn Christian Grønner (Oversetter)

Slik talte Zarathustra er Nietzsches mest kjente bok. Og det er den han selv mente var den viktigste. Gjennom karakteren og profeten Zarathustra gir Nietzsche leseren et fascinerende filosofisk manifest, han taler til sine disipler i en stil som på mange måter minner om Bibelen og Platons dialoger. Les mer
Vår pris
199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Slik talte Zarathustra er Nietzsches mest kjente bok. Og det er den han selv mente var den viktigste. Gjennom karakteren og profeten Zarathustra gir Nietzsche leseren et fascinerende filosofisk manifest, han taler til sine disipler i en stil som på mange måter minner om Bibelen og Platons dialoger.

Dette er en bok med myriader av ideer, et voldsomt tankegods og Nietzsches stadig gjentatte tema: den evige gjenkomst og viljen til makt. Alt nedskrevet i poetisk prosa.

Slik talte Zarathustra er den boken hvor Nietzsche introduserer begrepet «overmennesket» - et uttrykk for Nietzsches tro på menneskets iboende metafysiske kraft, et menneske som er forpliktet til å skape seg sin egen mening, sin egen sannhet, sin egen verden.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Spartacus
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 390
ISBN: 9788243013285
Utgave: 2. utg.
Orig.tittel: Also sprach Zarathustra
Format: 19 x 13 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger