Agnes i senga

; Tone Beate Mostraum (Oppleser)

Heidi Linde fikk noen fantastiske mottakelser i 2011 med "Nu,jävlar!". Og hun sjarmerte seg rett inn på Bokklubben Nye Bøkers høstliste med "Agnes i senga". Gjennom fortellingen om Agnes gir hun et humorisisk og treffende bilde av tiden vi lever i. Les mer
Vår pris
199,-

(Lyd-CD)
Leveringstid: Ikke i salg

Vår pris: 199,-

(Lyd-CD)
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Agnes lukker øynene og ser for seg begravelsen sin. Det er det samme hver gang. Den fullsatte kirka, den hvite kista nesten skjult under overdådige kranser, blomstene som strekker seg hele veien nedover midtgangen, den lille trykksaken i eksklusivt papir med et fordelaktig fotografi av henne selv på forsiden; smilende og livsglad, et hjerteskjærende gjensyn med dette unge mennesket som så meningsløst skulle bli revet bort.
Man kan dø av sorg, også, tenker Agnes, det har hun lest et sted.

På den ene siden er det noe gjenkjennelig med selvmedlidenheten i kjærlighetssorgen til Agnes, på den andre siden gir fantasien hennes romanen et herlig løft.

Det er ikke mange i Norge som kan skildre denne typen hverdagslige situasjoner med en så treffende humor. Heidi Linde må rett og slett ha et britisk humor-gen som gjør at vi kan le av det som egentlig er litt trist, men akk så kjent. Og det er ganske herlig. Rett og slett rensende. Dette viste Linde anslaget til allerede med debutromanen i 2002.

Ti år senere viser Agnes i senga hvilken herlig forteller Heidi Linde er blitt. Høstens friskeste roman!

Heidi Linde (f. 1973) er oppvokst på Kongsvinger og bosatt i Oslo. Hun er utdannet manusforfatter fra Den norske filmskolen på Lillehammer, og har i tillegg til flere bøker for voksne og barn, skrevet tv-serien Schmokk.

Lydboka er lest inn av Tone Beate Mostraum.

Fakta