Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

All min forakt

en kjærlighets historie : roman

Forrykende, rasende kjærlighetsprosa.

Det begynner så bra. Han bestormer henne. Når hun drar til jobben, går hun i en personlig boble av sollys.
Hun er 55 år og redd for å bli lurt. Men lurt blir hun. Les mer

199,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Forrykende, rasende kjærlighetsprosa.

Det begynner så bra. Han bestormer henne. Når hun drar til jobben, går hun i en personlig boble av sollys.
Hun er 55 år og redd for å bli lurt. Men lurt blir hun. Det viser seg at hennes elskede lyver om alt.

Er det mulig å elske noen som de er, og forakte det de gjør?

All min forakt - en kjærlighets historie. Valmuer, nettporno og grundig gransking av menneskenaturen. Forrykende, rasende kjærlighetsprosa.

Sagt om boken:

"Med den finurlige undertittelen 'En kjærlighets historie' søker denne romanen å destillere alle ulykkelige kjærlighetshistorier (...) Gnister av håp, flammende begjær og ulmende raseri svir dette kvinneportrettet i hel ved"
May Grethe Lerum, VG

"Språklig smidig, psykologisk intens (...) Hedemanns fortelling har en medrivende og smart dynamikk, mellom korte og lange sekvenser, replikker og tankereferat (...) All min forakt er en slik roman som makter å gjøre meg pessimistisk til sinns gjennom sine soleklare kvaliteter."
Sindre Andersen, Klassekampen

"Noen ganger kommer det en bok om kjærlighet som er helt nødvendig å lese for terapeuter - og alle som er interessert i krevende relasjoner. Journalist Berit Hedemanns All min forakt, er en slik bok. Den handler om verdens verste kjærlighet, om et romantisk hekt som er utmattende og altoppslukende. Det befriende midt i alt smertefulle, er forfatterens nesten groteskmuntre beskrivelser, gjenkjennelig for mange som har levd en stund."
Sissel Gran, www.sisselgran.org

"Århundrets kjærlighetssaga i Norge 2014 (...) Fresende sint, sårt oppgitt og intelligent følelsesdissekerende debutroman om voksen kvinne som faller for en uforbederlig løgnhals av en drukkenbolt."
Gerd Elin Stava Sandved, Dagsavisen

"Sirklene rundt savn, ensomhet og vanskelig barndom trekker seg sammen, konturene av en annen tematikk trer frem mot slutten av fortellingen: menneskenes iboende ondskap, og viljen til ondskap."
Anne Schäffer, Bergens Tidende.

"Forfatteren har funnet formen som tar leseren med i en nærmest dokumentarisk reise i sannhet, både den faktiske og den opplevde. Det er en montasjeteknikk av korte og litt lengre tekster, springende i kronologi, vekslende i innhold fra refererende fortelling, dialog, hovedpersonens tankespinn og assosiative referanser, blant annet til gresk tragediediktning. Tekstbitene danner ulike mønstre når forfatteren vrir på kaleidoskopet; handlingsnormen til forføreren som bestormer, lyver og bedrar, og hovedpersonens runddans omkring sannhetserkjennelse og viljen til å ofre alt på kjærlighetens alter."
Mette Hofsødegård, Aftenposten

"Forfatteren Berit Hedeman har skrevet et bok man suser igjennom. (...) Man krummer tær over å være vitne til dette forholdet. En sterk historie om kjærlighet."
Marianne Falck, Sandnesposten

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788205473010
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

K
K – 11.12.2018

– Hvis man har opplevd noe lignende selv, er dette ekstra nyttig å lese, mye visdom her. Og velskrevet, lett å lese.

Oppdag mer

Bøker som ligner på All min forakt:

Juleroser
Ny!

Juleroser

Herborg Kråkevik
Innbundet 
200,- 229,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv