Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Becks siste sommer

« Becks siste sommer er en herlig, skrudd og underholdende roman fra det tyske stjerneskuddet Benedict Wells. (...) rett og slett en perfekt sommerbok, lettlest og fengende som en irriterende god poplåt. »

VG

Benedict Wells' debutroman fra 2008 utgis endelig på norsk våren 2020. Becks liv er ikke noe å misunne ham. Det ble ingenting av musikerkarrieren, hans faste jobb som lærer kjeder ham, og kjærlighetslivet er en katastrofe. Men så oppdager han outsideren Rauli Kantas fra Litauen i klassen sin.

Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Sendes innen 3 virkedager

Benedict Wells' debutroman fra 2008 utgis endelig på norsk våren 2020. Becks liv er ikke noe å misunne ham. Det ble ingenting av musikerkarrieren, hans faste jobb som lærer kjeder ham, og kjærlighetslivet er en katastrofe. Men så oppdager han outsideren Rauli Kantas fra Litauen i klassen sin – et musikkgeni som både synger og spiller elgitar som en gud. Som manager for denne mystiske gutten prøver Beck en siste gang å bevise noe for seg selv, men han har ingen anelse om hva han begir seg ut på ...

Becks siste sommer er en tragikomisk roman om tapte sjanser og gamle drømmer, om kjærligheten, Bob Dylan og en roadtrip til Istanbul. Om en magisk sommer der alt på nytt synes mulig – og der alt står på spill. Snål, morsom, klok og rørende.

Benedict Wells har vært en av de virkelige store sensasjonene på det tyskspråklige bokmarkedet de siste årene. Etter godt salg av sine to første romaner, slo han definitivt gjennom med Ut av ensomheten, som lå sammenhengende i toppen av de tyske bestselgerlistene i nesten to år, og som ga ham bl.a. EUs litteraturpris. Wells har imponert både kritikere og bransjefolk – men framfor alt har han nådd fram til helt nye lesergrupper. I Tyskland snakker man om Wells-leserne som en egen ny gruppe i markedet. 

 

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Press
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
390
ISBN
9788232803392
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Becks letzter Sommer
Format
21 x 15 cm
Nr
8167664

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

« Becks siste sommer er en herlig, skrudd og underholdende roman fra det tyske stjerneskuddet Benedict Wells. (...) rett og slett en perfekt sommerbok, lettlest og fengende som en irriterende god poplåt. »

Gabriel Michael Vosgraff Moro, VG

« Fjerner sorger og bekymringer ... Benedict Wells' sommerlette fortelling om melankolske lærere i livskrise bør muligens skrives ut på blå resept. »

Knut Hoem, nrk.no

Kunders vurdering

K
Kirsten – 06.08.2020

– Becks siste sommer

Oppdag mer

Bøker som ligner på Becks siste sommer:

Juleroser
Ny!

Juleroser

Herborg Kråkevik
Innbundet 
200,- 229,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Juleroser
Ny!

Juleroser

Herborg Kråkevik
Innbundet 
200,- 229,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv