Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Beist

«Skremmende vakker ... i aller høyeste grad leseverdig»

Merete Reinholdt, Berlingske Tidende

En enormt stor mann, en kjempe, gjemmer seg nede ved elva. Han hvisker til ei kråke om ei jente som sluttet å puste, selv om han bare ville kose. Ingen vet hvor Leon har de voldsomme musklene sine fra, men moren, og Mirko, vet iallfall hvor vanskelig det er for ham å kontrollere dem. Les mer

349,-

399,- Spar: 50,-

Sendes innen 1 virkedag
En enormt stor mann, en kjempe, gjemmer seg nede ved elva. Han hvisker til ei kråke om ei jente som sluttet å puste, selv om han bare ville kose. Ingen vet hvor Leon har de voldsomme musklene sine fra, men moren, og Mirko, vet iallfall hvor vanskelig det er for ham å kontrollere dem. Spesielt når han vil kose.
Historien om hvorfor Leon nå gjemmer seg der ved elva handler om ensomhet og fortvilelsen over å ha - og å være - et annerledes barn, om vill kjærlighet til en gift kvinne og ikke minst om hvordan alt kan gå fullstendig galt på én eneste natt. Den natten knyttes Mirko uløselig til Leon og hans gåtefulle krefter for resten av livet.
Beist er på samme tid tragisk, spennende, varm og humoristisk. Det er en stor fortelling om skyld og uskyld, og samtidig en liten og varm historie om et uvanlig vennskap.

Medlemsvurdering:
Beist er et sjeldent smykke å eie, den sender stråler mot hjertet ditt og gjør at du virkelig spør deg selv hvem vi er og hvor vi er på vei. Sørg for å har god tid og alt innen rekkevidde, for du kan ikke legge den fra deg. Ane Riel har en beundringsverdig formuleringsevne, og gir meg en historie som griper meg fullstendig og etterlater meg med ønske om mer. Og jeg løp sporenstreks og kjøpte de to andre bøkene jeg kunne få tak i (Slakteren i Liseleje og Harpiks) - og de ga meg mer.

Dag Johansen

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
440
ISBN
9788203269523
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Bæst
Format
21 x 14 cm
Nr
8187150

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Skremmende vakker ... i aller høyeste grad leseverdig»

Merete Reinholdt, Berlingske Tidende

Kunders vurdering

D
Dag Johansen – 10.01.2023

– Beist er et sjeldent smykke å eie, den sender stråler mot hjertet ditt og gjør at du virkelig spør deg selv hvem vi er og hvor vi er på vei. Sørg for å har god tid og alt innen rekkevidde, for du kan ikke legge den fra deg. Ane Riel har en beundringsverdig formuleringsevne, og gir meg en historie som griper meg fullstendig og etterlater meg med ønske om mer. Og jeg løp sporenstreks og kjøpte de to andre bøkene jeg kunne få tak i (Slakteren i Liseleje og Harpiks) - og de ga meg mer.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Beist:

Arven
Ny!

Arven

Victoria Hislop
Innbundet 
449,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Lucia
Ny!

Lucia

Bernard Minier
Innbundet 
429,-

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
200,- 229,-

X

Pascal Engman
Innbundet 
349,- 399,-

Natt

Bernard Minier
Paperback 
199,-

1968

Jan Guillou
Innbundet 
390,- 429,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv