Beist - Ane Riel

Beist

; Cecilie Winger (Oversetter)

«Skremmende vakker ... i aller høyeste grad leseverdig»

, Berlingske Tidende Terningkast 5
En enormt stor mann, en kjempe, gjemmer seg nede ved elva. Han hvisker til ei kråke om ei jente som sluttet å puste, selv om han bare ville kose. Ingen vet hvor Leon har de voldsomme musklene sine fra, men moren, og Mirko, vet iallfall hvor vanskelig det er for ham å kontrollere dem. Les mer
Vår pris
249,-
Spar
150,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 249,-
Spar: 150,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

En enormt stor mann, en kjempe, gjemmer seg nede ved elva. Han hvisker til ei kråke om ei jente som sluttet å puste, selv om han bare ville kose. Ingen vet hvor Leon har de voldsomme musklene sine fra, men moren, og Mirko, vet iallfall hvor vanskelig det er for ham å kontrollere dem. Spesielt når han vil kose.
Historien om hvorfor Leon nå gjemmer seg der ved elva handler om ensomhet og fortvilelsen over å ha - og å være - et annerledes barn, om vill kjærlighet til en gift kvinne og ikke minst om hvordan alt kan gå fullstendig galt på én eneste natt. Den natten knyttes Mirko uløselig til Leon og hans gåtefulle krefter for resten av livet.
Beist er på samme tid tragisk, spennende, varm og humoristisk. Det er en stor fortelling om skyld og uskyld, og samtidig en liten og varm historie om et uvanlig vennskap.
ANMELDELSER:

Terningkast 5 Merete Reinholdt, Berlingske Tidende

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Aschehoug
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 440
ISBN: 9788203269523
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Bæst
Format: 21 x 14 cm
Nr: 8187150
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger