Gigantsalget er i gang!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Brev

(et forsøk)

Han vil forsøke å leve et stille og rolig liv. Et godt liv. Han vil forsøke å elske. Brev (et forsøk) er tredje del av det romanverket som ble påbegynt 1999 med Biografi (glemsel).

I denne boken går Tomas Espedal til angrep på seg selv og sitt eget språk; her handler det om å slåss, på alle plan: Det starter med den fysiske kampen, gateslagsmålene, boksekampene, slåssingen mot foreldre og kjærester. Les mer

299,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Han vil forsøke å leve et stille og rolig liv. Et godt liv. Han vil forsøke å elske. Brev (et forsøk) er tredje del av det romanverket som ble påbegynt 1999 med Biografi (glemsel).

I denne boken går Tomas Espedal til angrep på seg selv og sitt eget språk; her handler det om å slåss, på alle plan: Det starter med den fysiske kampen, gateslagsmålene, boksekampene, slåssingen mot foreldre og kjærester. Jeg-personen slåss for å slå seg opp og fram, for å kjempe seg vekk fra sin arbeiderklassebakgrunn, noe han kun tror er mulig ved å ødelegge seg selv. Men i møtet med døden, den kampen han aldri kan vinne, bestemmer han seg for å forandre strategi, han vil forsøke å leve. Han vil forsøke å leve et stille og rolig liv.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788205549296
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Serie
Biografi, Dagbok, Brev

Kunders vurdering

c
csilla – 22.02.2006

– Det er synd at ikkje fleire les bøkene til Tomas Espedal. Etter mitt syn er dette ei av dei beste norske bøkene som kom ut i 2005. Den er tredje boka i ein trilogi som omfattar dei to tidlegare Biografi og Dagbok. I desse bøkene har Espedal skrive fram ein eg-forteljar som lett fører tankane mot forfattaren sjølv. Og det er nettopp i spenningsfeltet mellom fiksjon og det biografiske at desse bøkene skil seg ut som eit godt og truverdig prosjekt, eit prosjekt som vil noko meir enn berre å fortelje. Den måten subjektet fortel seg sjølv på skapar eit rom i teksten som eg gjerne kjem tilbake til igjen.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Brev:

Juleroser
Ny!

Juleroser

Herborg Kråkevik
Paperback 
200,- 229,-
 
Tre lys
99,-

Tre lys

Claire Keegan
Innbundet 
99,- 299,-

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv