Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Camparisoda

roman

Hovedpersonen i "Camparisoda" er den mislykkede musikeren Ronald Dexter. Han har fått seg eget hus i Kongsberg, og har bodd der ett år. Han får noen spillejobber på gamlehjemmet gjennom Den kulturelle spaserstokken. Les mer

398,-
Innbundet
Sendes innen 1 virkedag
Hovedpersonen i "Camparisoda" er den mislykkede musikeren Ronald Dexter. Han har fått seg eget hus i Kongsberg, og har bodd der ett år. Han får noen spillejobber på gamlehjemmet gjennom Den kulturelle spaserstokken. På gamlehjemmet har de en besøkshund som Ronald etter hvert overtar ansvaret for. Han kaller den Otto etter faren, som også var musiker. Lengselen etter Oslo fører ham tilbake til hovedstaden. Der blir han gående på rangel i flere dager.
Kunstnervennen Steinar har fått et underlig oppdrag av en kunstmesen: Han skal lage en stor marmorskulptur til mannens hage på Bygdøy. Eneste betingelse er at skulpturen måtte utarbeides i Italia.
Ronalds venninne Lisbeth har også reist til Italia for å hjelpe sin bror, som har havnet i vanskeligheter med en kunsthandler som beveger seg på kanten av loven. Ronald bestemmer seg for å reise til Italia for å oppspore Lisbeth.

Detaljer

Forlag
Svein Sandnes bokforlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
337
ISBN
9788293903482
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Format
21 x 14 cm
Serie
Ronald Dexter 2

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Camparisoda:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv