Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Canción

En kald januarmorgen i 1967, midt under borger-krigen i Guatemala, blir den jødiske handels-mannen Eduardo Halfon kidnappet i en av hoved-stadens bakgater. Hvorfor? Hvordan? Av hvem? Dette er spørsmål sønnesnønnen, som også heter Eduardo Halfon, mange år senere blir konfrontert med da han blir invitert til å delta på en konferanse for libanesiske forfattere i Japan. Les mer

329,-
Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
En kald januarmorgen i 1967, midt under borger-krigen i Guatemala, blir den jødiske handels-mannen Eduardo Halfon kidnappet i en av hoved-stadens bakgater. Hvorfor? Hvordan? Av hvem? Dette er spørsmål sønnesnønnen, som også heter Eduardo Halfon, mange år senere blir konfrontert med da han blir invitert til å delta på en konferanse for libanesiske forfattere i Japan. «Utkledd som araber» ankommer han Tokyo. Der melder snart spørsmålet seg om hvor libanesisk forfatteren egentlig er.

I Canción fortsetter Eduardo Halfon å utforske sitt eget komplekse -opphav gjennom hovedkarakteren ved samme navn. Denne gangen er det farfarens kidnapping, og særlig en av kidnapperne, Canción, som står sentralt i fortellingen. Hva som er virkelig og hva som er oppdiktet, er like tvetydig her som for alle som forsøker å nøste opp i sin egen familiehistorie.

Detaljer

Forlag
Solum Bokvennen
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
106
ISBN
9788256026258
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Canción
Format
22 x 14 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Canción:

Se flere

Logg inn

Handlekurv