Canción - Eduardo Halfon

Canción

; Signe Prøis (Oversetter)

En kald januarmorgen i 1967, midt under borger-krigen i Guatemala, blir den jødiske handels-mannen Eduardo Halfon kidnappet i en av hoved-stadens bakgater. Hvorfor? Hvordan? Av hvem? Dette er spørsmål sønnesnønnen, som også heter Eduardo Halfon, mange år senere blir konfrontert med da han blir invitert til å delta på en konferanse for libanesiske forfattere i Japan. Les mer
Vår pris
329,-

(Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 329,-

(Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

En kald januarmorgen i 1967, midt under borger-krigen i Guatemala, blir den jødiske handels-mannen Eduardo Halfon kidnappet i en av hoved-stadens bakgater. Hvorfor? Hvordan? Av hvem? Dette er spørsmål sønnesnønnen, som også heter Eduardo Halfon, mange år senere blir konfrontert med da han blir invitert til å delta på en konferanse for libanesiske forfattere i Japan. «Utkledd som araber» ankommer han Tokyo. Der melder snart spørsmålet seg om hvor libanesisk forfatteren egentlig er.

I Canción fortsetter Eduardo Halfon å utforske sitt eget komplekse -opphav gjennom hovedkarakteren ved samme navn. Denne gangen er det farfarens kidnapping, og særlig en av kidnapperne, Canción, som står sentralt i fortellingen. Hva som er virkelig og hva som er oppdiktet, er like tvetydig her som for alle som forsøker å nøste opp i sin egen familiehistorie.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Solum Bokvennen
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 106
ISBN: 9788256026258
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Canción
Format: 22 x 14 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger