Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

De tapte barna

«Romanen tar for seg et følsomt tema på en original og inspirerende måte, og kaster lys over en sak som fortsatt er betent for mange.»

Novelicious.com

Spania, 1939: Fordi foreldrene ønsker at datteren skal være trygg under krigen, blir Julia sendt til et kloster i Barcelona. Hun begynner å jobbe som frivillig på en fødselsklinikk, men en tvilsom adopsjonspraksis tvinger henne til å bestemme seg for hvor langt hun er villig til å gå for å hjelpe dem hun er satt til å ta seg av. Les mer

199,-
Sendes innen 3 virkedager
Spania, 1939: Fordi foreldrene ønsker at datteren skal være trygg under krigen, blir Julia sendt til et kloster i Barcelona. Hun begynner å jobbe som frivillig på en fødselsklinikk, men en tvilsom adopsjonspraksis tvinger henne til å bestemme seg for hvor langt hun er villig til å gå for å hjelpe dem hun er satt til å ta seg av.

England, 2011: Et halvt år etter foreldrenes uventede død er den 34 år gamle journalisten Ruby endelig sterk nok til å pakke ned eiendelene deres og er klar for å selge barndomshjemmet. Men idet hun gjør dette, oppdager hun en stor hemmelighet som foreldrene har holdt skjult for henne hele livet.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
479
ISBN
9788202602550
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
Bay of secrets
Format
21 x 13 cm
Serie
Drama

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Romanen tar for seg et følsomt tema på en original og inspirerende måte, og kaster lys over en sak som fortsatt er betent for mange.»

Novelicious.com

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på De tapte barna:

Juleroser
Ny!

Juleroser

Herborg Kråkevik
Innbundet 
200,- 229,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Anna

Amanda Prowse
Paperback 
199,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv