Knallhelg: -25 % med kode BADE25
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

De tapte barna

«Romanen tar for seg et følsomt tema på en original og inspirerende måte, og kaster lys over en sak som fortsatt er betent for mange.»

Novelicious.com

Spania, 1939: Fordi foreldrene ønsker at datteren skal være trygg under krigen, blir Julia sendt til et kloster i Barcelona. Hun begynner å jobbe som frivillig på en fødselsklinikk, men en tvilsom adopsjonspraksis tvinger henne til å bestemme seg for hvor langt hun er villig til å gå for å hjelpe dem hun er satt til å ta seg av. Les mer

399,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Spania, 1939: Fordi foreldrene ønsker at datteren skal være trygg under krigen, blir Julia sendt til et kloster i Barcelona. Hun begynner å jobbe som frivillig på en fødselsklinikk, men en tvilsom adopsjonspraksis tvinger henne til å bestemme seg for hvor langt hun er villig til å gå for å hjelpe dem hun er satt til å ta seg av. England, 2011: Et halvt år etter foreldrenes uventede død er den 34 år gamle journalisten Ruby endelig sterk nok til å pakke ned eiendelene deres og er klar for å selge barndomshjemmet. Men idet hun gjør dette, oppdager hun en stor hemmelighet som foreldrene har holdt skjult for henne hele livet.

Detaljer

Forlag
Korall forlag
Språk
Bokmål
ISBN
9788202625290
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Bay of secrets

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Romanen tar for seg et følsomt tema på en original og inspirerende måte, og kaster lys over en sak som fortsatt er betent for mange.»

Novelicious.com

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på De tapte barna:

Arven
Ny!

Arven

Victoria Hislop
Innbundet 
449,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv