Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Den niende innsikt

Et eldgammelt manuskript er blitt funnet dypt inne i Perus regnskog. Det inneholder ni grunnleggende innsikter som menneskene er forutbestemte til å erfare. Romanens hovedperson får vite om manuskriptet, blir dypt engasjert og reiser til Peru. Les mer

229,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Et eldgammelt manuskript er blitt funnet dypt inne i Perus regnskog. Det inneholder ni grunnleggende innsikter som menneskene er forutbestemte til å erfare. Romanens hovedperson får vite om manuskriptet, blir dypt engasjert og reiser til Peru. Der motarbeider både Regjeringen og kirken utbredelsen av manuskriptet av frykt for visdommen det inneholder.

Den niende innsikt er en forunderlig oppdagelsesreise på flere plan og mot en ny tid. Boka utkom første gang på norsk i 1995 og vakte stor oppsikt. Den er senere blitt fulgt av Den tiende innsikt, Shambhalas hemmelighet og Visjonen.

Medlemsvurdering:
Jeg har nettopp lest boka og den gjorde meg godt å lese! Språket er kanskje ikke det beste (kan jo også skyldes dårlig oversettelse!?) - men innholdet er svært givende, livsklokt og til å lære av! Hvis vi alle forsøkte å nærme oss bare en bit av denne innsikten og klokskapen, ville vi garantert få det bedre oss mennesker imellom! Boka har jo et budskap! Kjærlighetens, trygghetens, fredens og vennlighetens budskap! Hvordan få det bedre med seg selv, med andre og med hele universet! Jeg tror på det!
Så bær over med et språk som kanskje ikke er det mest høyverdige, og gled dere over innholdet og budskapet! Jeg anbefaler boken til alle og leser den gjerne igjen dersom jeg skulle trenge litt påfyll av åndelig føde. Gir boka toppscore pga innholdet!

torby

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
250
ISBN
9788204154842
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2008
Originaltittel
The celestine prophecy
Format
19 x 12 cm
Serie
Innsiktbøkene

Kunders vurdering

S
Sol – 26.08.2009

– "Den niende innsikt" handler om ni innsikter i form av eldgamle manuskripter som blir funnet i Peru. Hovedpersonen i boken får høre om disse innsiktene og fatter interesse; og legger derfor ut på en reise til Peru for å lære mer. På denne reisen møter han mange mennesker, og får mye verdifull kunnskap om seg selv og om universet. Rent litterært er ikke denne boken noe som utmerker seg, men innholdet er likevel såpass klokt at den uten tvil er verd å få med seg. Jeg selv har hatt mye utbytte av å lese den, og har brukt mye av det jeg lærte i denne boken til å knytte ny kunnskap opp mot, da den har mange elementer fra andre emner innen selvutvikling. En klok, og underholdende bok.

d
dineVibber – 12.05.2009

– John Woodson er en vanlig mann som en dag befinner seg på en reise til Peru på leting etter et eldgammelt manuskript. På reisen får han en oppvåkning og en forståelse av hvordan verden egentlig henger sammen. Hvorfor mennesker er som de er og hvorfor de gjør som de gjør. Det viser seg at reisen kanskje ikke er så tilfeldig som det virker. Boka hinter om hvordan vi bør forholde oss dersom livet på jorda skal bestå. Historien i er forholdsvis tynn, men budskapet til forfatteren er meget klokt. Derfor anbefaler jeg alle som er interessert i selvutvikling å lese den. Boka er forøvrig en bestselger, og det er laget en film med samme tittel.

t
torby – 25.01.2006

– Jeg har nettopp lest boka og den gjorde meg godt å lese! Språket er kanskje ikke det beste (kan jo også skyldes dårlig oversettelse!?) - men innholdet er svært givende, livsklokt og til å lære av! Hvis vi alle forsøkte å nærme oss bare en bit av denne innsikten og klokskapen, ville vi garantert få det bedre oss mennesker imellom! Boka har jo et budskap! Kjærlighetens, trygghetens, fredens og vennlighetens budskap! Hvordan få det bedre med seg selv, med andre og med hele universet! Jeg tror på det!
Så bær over med et språk som kanskje ikke er det mest høyverdige, og gled dere over innholdet og budskapet! Jeg anbefaler boken til alle og leser den gjerne igjen dersom jeg skulle trenge litt påfyll av åndelig føde. Gir boka toppscore pga innholdet!

A
Aline Askeli – 21.01.2005

– En underlig bok, som jeg hadde sky høye forventninger til når jeg begynte og lese. Ganske fort ble jeg skuffet over det enkelt og litt kjedelig språk og mangelen på dypt gående skildringer. Allikevel vill jeg sterkt anbefale boken. Den er filosofisk og kommer med en hel rekke ideer om livet, og hvordan man bør leve det. Underveis fikk iallefall jeg mange tankevekkere. Kanskje ble jeg også en innsikt rikere? Selv med den likeframme forutsigbare måten handlingen fremskrider er det tanker og ideer der som absolutt er verdt og få med seg. Med sin lettlesthet vill jeg tro boken passer for tenåringer så vell som godt voksne og garva filosofer.

m
mille – 10.11.2004

– Jeg kan langt på veg være enig med tidligere anmelder i at språket i denne boken er til tider enkelt og irriterende, og at den ytre historien ikke holder mål til enhver tid. Allikevel har denne boken flere aspekter. Den fikk meg - og mange med meg! - til å gruble og tenke. Jeg har lest boken flere ganger, og vil nok ta den frem igjen ved anledning. Det gjelder å se bakenfor den ytre historien, og forstå hva forfatteren ønsker å formidle. Og den siden av boken er langt ifra banal og kjedelig!!!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den niende innsikt:

Juleroser
Ny!

Juleroser

Herborg Kråkevik
Paperback 
200,- 229,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Atlas
Ny!

Atlas

Lucinda Riley
Paperback 
249,-
Katla
199,-

Katla

Luit van der Tuuk
Innbundet 
199,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv