Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Den skyldige

Noen hendelser kan aldri tilgis.
Den unge London-advokaten Daniel Hunter har brukt de siste årene på å forsvare fremtidsløse ungdomskriminelle. Men alt endrer seg da han møter elleve år gamle Sebastian, som er tiltalt for å ha tatt livet av en to år yngre lekekamerat. Les mer

199,-
E-bok
Ikke i salg
Noen hendelser kan aldri tilgis.
Den unge London-advokaten Daniel Hunter har brukt de siste årene på å forsvare fremtidsløse ungdomskriminelle. Men alt endrer seg da han møter elleve år gamle Sebastian, som er tiltalt for å ha tatt livet av en to år yngre lekekamerat.

Jo bedre Daniel blir kjent med Sebastians trøblete familiebakgrunn, desto sterkere blir minnene fra hans egen barndom - med en mor som ikke greide å ta seg av ham og fosterfamilier som ga opp etter tur. Mest av alt tenker han på Minnie, reservemammaen som fikk ham på rett spor, men som siden svek ham så utilgivelig.

Hva gjorde Minnie som fikk Daniel til å bryte kontakten? Vil det at Daniel kjenner igjen seg selv i Sebastian, få ham til å stille spørsmål ved alt han noensinne har trodd på? Og er den intelligente elleveåringen Sebastian virkelig skyldig i drap?

Lisa Ballantynes debut Den skyldige er et tankevekkende og gripende oppvekstdrama - og et engasjerende portrett av et engelsk rettssystem som fortsatt åpner for å stille barn ned i tiårsalderen for retten.

«Lisa Ballantyne har skrevet en både rørende og spennende debut - rik på detaljer, men samtidig med den uhyggelige enkelheten som du finner i lignelser.»

Joyce Carol Oates

«Dette er et fremragende stykke skjønnlitteratur. Den virkelige forbrytelsen ville ha vært om Lisa Ballantynes talent aldri var blitt oppdaget.»

Daily Record«Lisa Ballantyne har skrevet en både rørende og spennende debut - rik på detaljer, men samtidig med den uhyggelige enkelheten som du finner i lignelser.»

Joyce Carol Oates (forfatter)

«Dette er et fremragende stykke skjønnlitteratur. Den virkelige forbrytelsen ville ha vært om Lisa Ballantynes talent aldri var blitt oppdaget.»

Daily Record

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Språk
Bokmål
ISBN
9788205446052
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2013
Originaltittel
The guilty one

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den skyldige:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv