Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Dreamcatcher

«King has inspired a whole generation to read. He's made them read good, witty prose . . . a fabulous teller of stories who can create an entire new world and make the reader live in it . . . Dreamcatcher must be one of his best.»

<i>Daily Express</i>

Hodder are boosting Stephen King's backlist with new covers, new author brand lettering and a marketing campaign which directs readers to the right King title for them. Les mer

189,-
Paperback
Sendes innen 7 virkedager
Hodder are boosting Stephen King's backlist with new covers, new author brand lettering and a marketing campaign which directs readers to the right King title for them.

Medlemsvurdering:
King har kommet med mye søppel i det siste syntes jeg, så jeg var ikke akkurat overlykkelig da broren min (som er stor fan av King) ga meg denne boka i julegave! Den lå lenge i hylla, men til slutt leste jeg den, og jeg skal love dere at jeg ble overrakset. Denne boka er kanskje den beste King har skrevet gjennom de siste 25 åra. Kanskje den beste boka siden The Stand. Denne er kanskje bedre på mange måter og. Den er i alle fall mer spennende, og spennende litt tidligere. Det kan være at King har tatt seg sammen nå (noe jeg håper!) eller rett og slett at dette er en siste perle han skriver. Denne boka er i alle fall en helt klar 6-er. Dette er den typen bøker jeg liker! Jeg vil anbefale alle å kjøpe denne boka så fort som mulig!

Simen

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Hodder & Stoughton
Innbinding
Paperback
Språk
Engelsk
Sider
704
ISBN
9781444707847
Utgivelsesår
2011
Format
20 x 13 cm

Om forfatteren

STEPHEN KING is the author of more than seventy books, all of them worldwide bestsellers. His crime thrillers featuring Holly Gibney include Mr Mercedes, winner of the Edgar Award for best novel, and The Outsider, both of which were adapted into successful TV series, as well as Finders Keepers, End of Watch and the title story from If It Bleeds.

Many of his titles are the basis for major motion pictures including IT, Stand By Me (adapted from The Body) and The Shawshank Redemption, which is IMDb's top-rated movie of all time.

King is the recipient of The Sunday Times Award for Literary Excellence 2022, the 2020 Audio Publishers Association Lifetime Achievement Award, the 2018 PEN America Literary Service Award, the 2014 National Medal of Arts, and the 2003 National Book Foundation Medal for Distinguished Contribution to American Letters. He lives in Maine, with his wife, novelist Tabitha King.

Anmeldelser

«King has inspired a whole generation to read. He's made them read good, witty prose . . . a fabulous teller of stories who can create an entire new world and make the reader live in it . . . Dreamcatcher must be one of his best.»

<i>Daily Express</i>

«Nobody does it better»

<i>Daily Telegraph</i>

«Yet another masterpiece from Stephen King . . . a narrative that never loosens its grip»

<i>Evening Standard</i>

Kunders vurdering

R
Roy Skoglund – 03.11.2006

– Det her er en bok som virkelig er tung å lese. Jeg svettet meg gjennom setning etter setning, men det virket ikke som om jeg kom noen vei. Skriften var så liten at hadde problemer med å skille linjene fra hverandre. Men bortsett fra dette var det en veldig bra bok, og det er jo innholdet og historien man skal fokusere på. Selvom mye av poenget med denne boken er å skremme deg på alle mulige måter, får denne boken deg faktisk til å tenke litt nytt. Den får deg til å se nytt på ting. Det er mange bøker du kan lese, men er du ute etter en bok som skremmer deg litt, og samtidig får deg til å tenke, da skal du kjøpe denne.

S
Simen – 27.03.2006

– King har kommet med mye søppel i det siste syntes jeg, så jeg var ikke akkurat overlykkelig da broren min (som er stor fan av King) ga meg denne boka i julegave! Den lå lenge i hylla, men til slutt leste jeg den, og jeg skal love dere at jeg ble overrakset. Denne boka er kanskje den beste King har skrevet gjennom de siste 25 åra. Kanskje den beste boka siden The Stand. Denne er kanskje bedre på mange måter og. Den er i alle fall mer spennende, og spennende litt tidligere. Det kan være at King har tatt seg sammen nå (noe jeg håper!) eller rett og slett at dette er en siste perle han skriver. Denne boka er i alle fall en helt klar 6-er. Dette er den typen bøker jeg liker! Jeg vil anbefale alle å kjøpe denne boka så fort som mulig!

V
Vik – 21.08.2005

– Denne nylige romanen 'Drømmejegerne' av Stephen King var noe som virket fascinerende å lese. Derfor med ikke for store forhåpninger leste jeg denne romanen av King. Og jeg må si jeg ble overimponert! Selve historien er helt fantastisk med slik ny glans og nye elementer tatt i bruk. Hele historien var rett og slett veldig original. Det ser vi ikke for mye av på denne tiden. Boka tar også opp enkelte temaer som for eksempel vennskap. Ekte vennskap. Boka er ikke særlig lang, har et fint og luftig språk, som ikke burde være noe problem å lese.
Anbefales til alle over 10 år. Boka går under skrekk, spenning, science fiction, fantasi og mystikk. En meget original historie av skrekkens mester.

V
Vik – 21.08.2005

– Nylig ble novellen 'Drømmejegerne' av Stephen King utsluppet. Og med store forventninger leste jeg boka. Og den var bedre enn ventet! Boka var en fryktelig originalt og godt skrevet, men nye elementer tatt i bruk som ikke før var brukt. Boka var ikke lang, den var mer eller mindre lettlest, og skulle ikke være noe problem å lese! Men på grunn av noen mer tvilsomme gloser som blir tatt i bruk i boka, ville jeg fraråde den til yngre. Ellers er den ikke noe problem! Historien er gripende, spennende og mystisk. En perfekt bok for alle med min stil. For å gjøre en lang historie kort: Fire barndomsvenner møtes årlig på sin hytte ute i villmarken, og feirer med jakt og drikking. En gang hang de en drømmefanger opp i hytten sin. Men det dreiser seg om å fange noe som ikke kan stoppes. Mystiske ting er i ferd med å skje. Anbefales!!

S
Simen The Vampire – 04.08.2005

– King har kommet med mye søppel i det siste syntes jeg, så jeg var ikke akkurat overlykkelig da broren min (som er stort fan av King) ga meg denne boka i julegave! Den lå lenge i hylla, men tilslutt leste jeg den, og skal love dere at jeg ble overrakset. Denne boka er kanskje den beste King har skrevet gjennom de siste 25 åra. Kanskje den beste boka siden The Stand. Denne er kanskje bedre på mange måter og. Den er i alle fall mer spennende, og spennende litt tidligere. Det kan være at King har tatt seg sammen nå (noe jeg håper!) eller rett og slett at dette er en siste perle han skriver. Denne boka er i alle fall en helt klar 6er. Dette er den typen bøker jeg liker! Jeg vil anbefale alle å kjøpe denne boka så fort som mulig!

D
Daniel – 20.05.2005

– Etter mange års lesetørke kom jeg i hug at jeg i min barndom storkoste meg med Stephen Kings bøker, og da jeg kom over Dreamcatcher hoppet jeg i det. Jeg hadde ikke sett filmen, og ante ikke hva jeg gikk til.
De 200 første sidene i boka er det beste jeg noen gang har lest. Alt er skildret så forbannet godt, handlingen er fengslende og boka er gripende. King vet å lage gode cliffhangers der han hopper mellom de simultane historiene, og det blir umulig å legge boka fra seg.
At boken starter klart best, betyr ikke at de resterende 400 sidene er dårlige. Også her opprettholder King sitt gode språk (merk at jeg leste den norske oversettelsen), og boken er morsom, underholdende og skremmende på en gang.
Jeg husker jeg tenkte "Hvordan er det mulig å lage en film ut av dette?" da jeg leste slutten. Når jeg nå i ettertid har sett filmen skjønner jeg at filmskaperne stilte seg det spørsmålet alt for sent. Selv om du hatet filmen; gi boken en sjanse om du liker Stephen King. Dette er noe av det beste han har gjort.

M
Momma – 04.05.2005

– Noen av Stephen King bøkene har jeg utsatt lenge på grunn av dårlige filmatiseringer, og vanligvis har bøkene vært like teite når jeg begynner på dem. Denne er et unntak. Drømmejegerne (som den heter på norsk) er spennende fra og med første siden, og holder stilen oppe hele veien. Språket i boka er dessuten overrakende bra. Jeg ville gitt filmen en klar 1er, men jeg mener at boka er 6ern verdt. Dette er en av de få bøkene som jeg kommer til å lese om og om igjen.
Den er så god at jeg nesten ikke kan tro det. Se gjerne Alien-filmene i forkant for å psyke deg opp litt. Dette er nemlig skremmende saker!

O
Onkel Oswald – 05.02.2005

– Jeg var så uheldig å få denne boka rett før filmen hadde premiere, og jeg var opptatt med en annen bok. Jeg skriver uheldig fordi jeg så filmen på premieren, uten å ha lest boka. Jeg leser det meste av King, og de eneste grunnene til at jeg viker unna er elendige filmatiseringer. Det er nettopp det som er grunnen til at jeg ikke lest denne knallspennende boka før. Jeg begynte å lese den for kort tid siden, og leste den på under en arbeidsuke, på tross av at den er på over 625 sider. Det er en av de bøkene jeg vil si at kan måle seg med The Stand, Misery, Den Grønne Mil og Hjerter i Atlantis, som alle er noen av de beste bøkene som er skrevet. I denne boka utforsker King et emne jeg ikke tror han har vært innom før; nemlig aliens. Dessuten er det vanlige med personer med overnaturlige evner med. Resultatet er en av de beste thrillerne i moderne tid. Hadde jeg bare visst hva jeg gikk glipp av litt før, skulle jeg droppa en del annet lesestoff som jeg har lest i stedet for den. Jeg skal love dere en sikker suksee hvis dere kjøper denne!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Dreamcatcher:

Stand

Stephen King
Paperback 
189,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Cujo

Stephen King
Paperback 
160,-

1984

George Orwell
Paperback 
131,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv