Du er så lys

roman

«Renberg skriver nydelig og nervepirrende om det nådeløse menneskelivet.»

, Dagbladet Terningkast 5
Kva kan vi eigentleg vite om livet til dei andre?

Det er eit nytt år i den lille bygda. I gata til Jørgen og Vibeke kjem det glede og endring når ein familie på tre flyttar inn i nabohuset. Les mer
Vår pris
134,-
Spar
45,-

Veil. pris: 179,-  (Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Vår pris: 134,-
Spar: 45,-

Veil. pris: 179,-  (Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Om boka

Kva kan vi eigentleg vite om livet til dei andre?

Det er eit nytt år i den lille bygda. I gata til Jørgen og Vibeke kjem det glede og endring når ein familie på tre flyttar inn i nabohuset. Faren Steinar er noko for seg sjølv, det står liksom ein eigen vind om han.

Dei to familiane blir gode vener, men når fedrane reiser på fotballtur til London saman, får Jørgen sjå noko som gjer han uroleg. Det viser seg at Vibeke kjenner på den same uroa. Kven er Steinar? Kva held han på med? Kva er det som gøymer seg i krafta hans?

"Du er så lys" er Tore Renbergs trettande roman. Det er ei nervepirrande og gripande bok om det vi ikkje får auge på. Sjølv om det utspeler seg like framfor oss.

NOMINERT TIL BOKHANDLERPRISEN 2016

Fakta

Anmeldelser

«Renberg skriver nydelig og nervepirrende om det nådeløse menneskelivet.»

, Dagbladet Terningkast 5

«Velkomponert beretning om mistenksomhet, indre mørke og en varslet katastrofe ... Thrilleraktig nerve ... Renberg skildrer godt og klaustrofobisk hvordan den svake uroen utvikler seg til å bli en klar overbevisning.»

, Stavanger Aftenblad Terningkast 5

«En lysende helvetesreise. Du er så lys av Tore Renberg er ikke bare gyselig spennende, den inneholder også noen innsikter om dette landet vi bor i, som det er meningsfylt å få del i ... en forfatter som nå ikke bare fremstår som teknisk god, men også med noen innsikter om det å holde liv i en familie, i et bygdesamfunn, og om de mulighetene vi har - og ikke har til å gripe inn i andres liv.»

, NRK P2

«Du er så lys er utan tvil ein vellukka bok. Ein thriller med hjarte ...»

, Dagsavisen

«Du er så lys er en strålende roman.»

, Morgenbladet

«En spenningsfylt bok om hvordan det skinnende skinnet kan bedra.»

, Vårt Land