Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Dukken i taket

Mellom en håndfull mennesker i en liten sørlandsby utspiller det seg et psykologisk drama. Hovedpersonen Rebekka er på reise tilbake i barndommens ferielandskap. Leseren følger handlingen gjennom hennes sinn, der gode barndomserindringer og gåtefulle, forvirrende bilder veksler. Les mer

299,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Mellom en håndfull mennesker i en liten sørlandsby utspiller det seg et psykologisk drama. Hovedpersonen Rebekka er på reise tilbake i barndommens ferielandskap. Leseren følger handlingen gjennom hennes sinn, der gode barndomserindringer og gåtefulle, forvirrende bilder veksler.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202279141
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2008

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

T
Torild – 12.01.2021

– Dukken i Taket.

L
Lille søss – 15.10.2008

– Den unge jenta Stina ble utsatt for grov voldtekt for hele fem år siden. Voldtektsmannen har sonet straffen sin, men det er ikke nok for Stinas søster, Rebekka. Hun reiser tilbake til en liten sørlandsby, som hun pleide å feriere i som barn. Først virker det som om Rebekka er på ferie, men så skjønner vi at hun har en veldig alvorlig jobb å gjøre. Hun blir sterkt overvoktet av en liten familie. Leseren forstår ikke hvorfor de overvåkes, men Ambjørnsen klarer å holde interessen oppe. Før vi vet ordet av det har Rebekka funnet sin egen måte for å hevne sin søster. Dette er en meget spennende og en dyster fortelling. Anbefales til alle leseglade personer!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Dukken i taket:

Se flere

Logg inn

Handlekurv