Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Eleanor Oliphant har det helt fint

«Mørkt, morsomt og medrivende om ensomhet ... en bok man får trang til å prate om mens man leser den.»

Trine Saugestad Hatlen, VG

Eleanor Oliphant lever et enkelt liv. Hun har på seg de samme klærne på jobb hver dag, spiser den samme lunsjen hver dag, og drikker to flasker vodka hver helg. Eleanor Oliphant er lykkelig. Hun savner ingenting i sin nøye tilpassede tilværelse. Les mer

199,-
Sendes innen 1 virkedag
Eleanor Oliphant lever et enkelt liv. Hun har på seg de samme klærne på jobb hver dag, spiser den samme lunsjen hver dag, og drikker to flasker vodka hver helg. Eleanor Oliphant er lykkelig. Hun savner ingenting i sin nøye tilpassede tilværelse.
Bortsett fra, kanskje, alt.

Medlemsvurdering:
Denne boken er bare ufattelig bra, og er den beste boken jeg noengang har lest. Forfatteren lar leseren komme inn under huden på Elinor, som har hatt en veldig vanskelig og utfordrende oppvekst. Selv om historien om Elinor er dypt tragisk, klarer forfatteren på mesterlig vis å få leseren til å krympe seg, og til tider fortvile på Elinor sine vegne. Boka er rørende skrevet og bringer frem flere tårer og mye latter. Forfatteren klarer det kunstykket å få leseren til å bli oppriktig glad i Elinor, og med dét: ønske henne alt vel i livet. Jeg kommer garantert til å lese boka igjen. Løp og kjøp!

Tine B.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
414
ISBN
9788203374913
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
Eleanor Oliphant is completely fine
Format
21 x 13 cm

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Mørkt, morsomt og medrivende om ensomhet ... en bok man får trang til å prate om mens man leser den.»

Trine Saugestad Hatlen, VG

Kunders vurdering

T
Tine B. – 14.09.2020

– Denne boken er bare ufattelig bra, og er den beste boken jeg noengang har lest. Forfatteren lar leseren komme inn under huden på Elinor, som har hatt en veldig vanskelig og utfordrende oppvekst. Selv om historien om Elinor er dypt tragisk, klarer forfatteren på mesterlig vis å få leseren til å krympe seg, og til tider fortvile på Elinor sine vegne. Boka er rørende skrevet og bringer frem flere tårer og mye latter. Forfatteren klarer det kunstykket å få leseren til å bli oppriktig glad i Elinor, og med dét: ønske henne alt vel i livet. Jeg kommer garantert til å lese boka igjen. Løp og kjøp!

K
Kirsti – 23.07.2019

– Nydelig skrevet bok om ensomhet og utenforskap! Vi godt kjent med underfundige Eleanor og hverdagen hennes, hjemme og på jobb. Anbefales å lese sakte, da du ikke vil den ska ta slutt...

Å
Åse Manum Hesthagen – 02.04.2019

– Bra bok, men det tok litt tid før jeg forsto Eleanor

K
Kristin – 30.10.2018

– Eleanor lever et sært og ensomt liv, hun er en blanding av et gammelmodig ungt menneske, Saga Norén og Bridget Jones. Hun er ikke vant til å bli møtt med vennlighet og oppmerksomhet fra noen og livet tar en ny vending da dette skjer. Romanen er underholdende, rørende, litt creepy (mor) og det er spennende å få vite hvorfor Eleanor har blitt som hun er. Jeg var ikke så begeistret for oppleseren (jeg hørte lydbokutgaven), hun har en stakkato måte å lese på som jeg ikke likte så godt.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Eleanor Oliphant har det helt fint:

Arven
Ny!

Arven

Victoria Hislop
Innbundet 
449,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
200,- 229,-
Lucia
Ny!

Lucia

Bernard Minier
Innbundet 
429,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv