Rabattkode: snartjul for -25% på nesten alt*
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Elsi Lund

Dette er tredje og siste romanen i serien om Oslo-piken Elsi Lunds utvikling og den tidsepoken hun selv er barn av, med konvensjoner det koster å bryte seg løs fra. "Hun er snart nitten, har tatt artium, vet hvordan en mann ser ut naken og hvordan det er å ligge med ham. Les mer

179,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Dette er tredje og siste romanen i serien om Oslo-piken Elsi Lunds utvikling og den tidsepoken hun selv er barn av, med konvensjoner det koster å bryte seg løs fra. "Hun er snart nitten, har tatt artium, vet hvordan en mann ser ut naken og hvordan det er å ligge med ham." Vi følger henne et par år midtveis i 50-tallet - gjennom russetid, husmorskole, forlovelse, gjennom brudd, oppbrudd og sammenbrudd, frem til Journalistakademiet og nøkkelen til eget rom og liv.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202330392
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2011
Serie
Elsi Lund 3

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

K
Krullis – 26.10.2004

– Denne romanen avslutter triologien om Elsi Lund, og utspiller seg i etterkrigstiden. Elsi har tatt artium som den første i familien, og drømmer om å gå på journalistakademiet. Men alt er ikke like problemfritt og vi følger Elsi gjennom forlovelse, brudd og sammenbrudd. Men hun gir ikke opp, og følger drømmen sin. Dette er en bok jeg likte svært godt. Den kan leses som en generasjonsroman med et troverdig tidsbilde, men er først og fremst en bok preget av menneskelig innsikt og forståelse. Bjørg Viks bilder setter seg fast på netthinnen, og etterpå er det vanskelig å glemme Elsi. Det er en vakker og sårbar roman, og jeg kan anbefale på det varmeste et besøk i Elsi Lunds verden.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Elsi Lund:

Juleroser
Ny!

Juleroser

Herborg Kråkevik
Innbundet 
200,- 229,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv