En rekke avbrutte forsøk

Stemmer minnene fra din egen oppvekst med virkeligheten? Eller husker moren din noe helt annet? Denne morsomme romanen viser ulike versjoner av samme historie. Les mer
Vår pris
332,-
Spar
47,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Vår pris: 332,-
Spar: 47,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Om boka

På 80-tallet var det ikke bare, bare å hete Selma. Man ble kalt for Selma-kjeks, Sulitjelma eller Selmer Furuholmen. I dag er det helt annerledes.

Hvem har rett?
En sommer setter forfatteren Selma seg fore å skrive en roman om sin egen oppvekst. Det burde være en enkel sak, tenker hun. Men hva er det egentlig Selma husker? I alle fall ikke det samme som moren sin.

Moren kommenterer innholdet i den grad at det etter hvert blir umulig å overse kommentarene hennes. Før Selma vet ordet av det, utgjør innvendingene halve boka, og det går så langt at moren tilbyr datteren 100 000 kroner for ikke å gi den ut!

Minnebok
Dermed blir det forholdet mellom Selma og mor romanen egentlig handler om. Men her er også morsomme barndomsbilder og ungdomsskildringer med 80-tallsmote, liksomfyll og dype forelskelser.

En rekke avbrutte forsøk er en bok om hva og hvordan man husker. En bok om å vokse opp på 80-tallet, og et aldri så lite familiedrama.

 

Fakta