Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

En sannsynlig historie

«Du holdes fast til siste side. En soleklar anbefaling!»

Hanne Danielsen, KK

Helena får oppfylt en gammel drøm når hun og mannen kjøper en liten gård i Norrland for å drive et hotell. Men ekteskapet knaker i sammenføyningene, og snart er skilsmissen et faktum. Tilbake står Helena med hotellet, en ødelagt tilværelse og en ulykkelig tenåringsdatter. Les mer

399,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Helena får oppfylt en gammel drøm når hun og mannen kjøper en liten gård i Norrland for å drive et hotell. Men ekteskapet knaker i sammenføyningene, og snart er skilsmissen et faktum. Tilbake står Helena med hotellet, en ødelagt tilværelse og en ulykkelig tenåringsdatter.

Finansmannen Anders' karriere har vært fremgangsrik. Men i takt med at pengene har strømmet inn, har tilværelsen blitt stadig mer meningsløs. På en landevei i Norrland utfordrer han skjebnen, lukker øynene, gir gass og tenker at nå får det gå som det går. Han våkner på sykehuset. Etter oppholdet der tar han inn på et lite hotell i en norrlandsk småby.

Dette er en historie der to ulykkelige mennesker møtes og oppdager at vi faktisk kan forandre vår måte å betrakte tilværelsen, og at det finnes helt andre valg i livet enn dem vi kanskje tror.

Med sikker hånd, sterk psykologisk ladning og en usvikelig evne til å blottlegge det dypt menneskelige skildrer Karin Alvtegen forhold, sorg, konfliktredsel, fordommer og kjærlighet.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202359614
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2011
Originaltittel
En sannolik historia

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Du holdes fast til siste side. En soleklar anbefaling!»

Hanne Danielsen, KK

«Karin Alvtegen greier å skape en ganske så spesiell nærhet til menneskene hun skildrer, derfor blir romanen en rørende leseopplevelse.»

May Grethe Lerum, VG

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på En sannsynlig historie:

Arven
Ny!

Arven

Victoria Hislop
Innbundet 
449,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv