Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

En søster i mitt hus

Linda Olsson har skrevet seg rett inn i lesernes hjerter med sine relasjons romaner. Nå er hun tilbake med en ny, sterk og stille fortelling som sitter lenge i leseren. Søstrene Maria og Emma har ikke sett hverandre siden moren døde to år tidligere. Les mer

390,-

429,- Spar: 39,-

Sendes innen 3 - 10 dager
Linda Olsson har skrevet seg rett inn i lesernes hjerter med sine relasjons romaner. Nå er hun tilbake med en ny, sterk og stille fortelling som sitter lenge i leseren. Søstrene Maria og Emma har ikke sett hverandre siden moren døde to år tidligere. Nå kommer Emma på besøk til Marias hus i Spania. I begynnelsen er forholdet dem i mellom anstrengt. Maria bor alene og opplever at Emma forstyrrer livet hennes. Men gradvis går samtalene inn på et dypere spor, og minnene fra barndommen dukker opp. Til slutt må de begynne å prate om det unevnelige. Om søsteren de mistet. Den mest elskede av dem, hun som døde. Med psykologisk klarhet skildrer Linda Olsson de to søstrenes tilværelse, og hvordan livet deres har blitt formet av den barndommen de delte, og samtidig ikke delte. Det er en historie om hvor fjernt vi kan være dem som står oss nærmest.
Linda Olsson (født 1948) vokste opp i Stockholm der hun studerte jus. Hun flyttet fra Sverige i 1986 og bodde blant annet i England, Kenya, Singapore og Japan. Linda Olsson arbeidet tidligere i bank og finans. I 1990 slo hun og familien seg ned i Auckland i New Zealand der hun nå bor.

Detaljer

Forlag
Vigmostad & Bjørke
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
216
ISBN
9788241913075
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Originaltittel
En syster i mitt hus
Format
20 x 14 cm
Nr
8092567

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på En søster i mitt hus:

Arven
Ny!

Arven

Victoria Hislop
Innbundet 
449,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

De tre
299,-

De tre

Valérie Perrin
Innbundet 
299,- 439,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv