Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

En ulastelig mann

Første bok i en trilogi om kjærlighet, vennskap, sjalusi og lojalitet, med Det britiske imperiets glansdager som bakteppe.

I sin storhetstid var Edward Feathers en respektert advokat og dommer. Les mer

349,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Første bok i en trilogi om kjærlighet, vennskap, sjalusi og lojalitet, med Det britiske imperiets glansdager som bakteppe.

I sin storhetstid var Edward Feathers en respektert advokat og dommer. Nå er det bare de eldste av hans prominente kollegaer som husker at kallenavnet hans, Filth, sto for Failed In London Try Hong Kong.
For lenge siden var Filth et av de mange små barna som i Det britiske imperiets dager ble sendt «hjem» fra Østen for å bli fostret opp og gå på skole i England. Som ung, nyutdannet advokat flytter den forknytte og lynende intelligente Filth til Hong Kong, der han treffer sin store kjærlighet, Betty. Her møter også det unge paret mannen som skal bli Filths livslange rival, den utadvendte og sjarmerende Terence Veneering. Nå befinner den gamle enkemannen seg på landet i England, der han glir inn i en døs av gamle minner om uavklarte begivenheter.

Under den dannete overflaten ulmer spørsmålet: Hvordan lever man med en fortid man gjør sitt ytterste for å fortrenge, men som likevel presser seg på? Og: Hva kan vi egentlig vite om andre, og oss selv?

«En ulastelig mann» er den første av i alt tre romaner som med klokhet og vidd ruller opp historien om Filth, Betty og Veneering, som i tid strekker seg fra Det britiske imperiets glansdager og frem til i dag.

Detaljer

Forlag
Lydbokforlaget
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788242164858
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Originaltittel
Old Filth
Serie
Filth-triologien 1

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

B
Becky Sharp – 31.01.2019

– Jeg liker og lese om hvordan verden var før, så for meg var det en fin bok.

Å
Åse M Hesthagen – 06.09.2018

– Den traff meg ikke helt hjemme, desverre

Oppdag mer

Bøker som ligner på En ulastelig mann:

Arven
Ny!

Arven

Victoria Hislop
Innbundet 
449,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv