Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Et helt liv

Et helt liv er en stillfaren og svært rørende fortelling om en vanlig mann og et enkelt liv, men kanskje er det først og fremst en fortelling om de øyeblikkene, store og små, som gjør oss til dem vi er. Les mer

199,-
Sendes innen 3 virkedager
Et helt liv er en stillfaren og svært rørende fortelling om en vanlig mann og et enkelt liv, men kanskje er det først og fremst en fortelling om de øyeblikkene, store og små, som gjør oss til dem vi er. Som Stoner av John Williams, er dette en fortelling om å finne skjønnhet og verdighet i en enkel og ensom tilværelse, og om evnen til å se det ekstraordinære i det helt ordinære.
Andreas Egger lever nesten hele sitt liv i en liten østerriksk alpelandsby. Han kom dit fire år gammel, plassert på gården til storbonden Hubert. Barndommen er hard, men han kjemper seg gjennom den - og halter seg inn i voksenlivet.

Ettersom årene går, lever Egger sitt nøysomme og hardtarbeidende liv, tiår for tiår, gjennom krig, i nød og uår, men også i gode tider. Andreas følger med på landsbyens utvikling og modernitetens inntog, og han er med på å bygge en gondolbane, en av de første i Alpene. Med den kommer ikke bare strøm til dalen, men også Marie. Andreas er en mann av få ord, så når han forelsker seg i Marie, ber han ikke om hennes hånd ansikt til ansikt - men han tenner lykter som lyser navnet hennes i snøen høyt oppe i fjellsiden.

Boka er allerede oversatt til 13 språk og lå i over ett år på Der Spiegels bestselgerliste. Et helt liv var kortlistet til Man Booker International Prize 2016.

Medlemsvurdering:
Tittelen 'Et helt liv' kan også bety et fullt liv. Selv om det på mange måter er et lite liv levd på et begrenset geografisk område og under svært fattigslige kår, er ikke Andreas Eggers liv bare trist. Hans lille tilværelse rommer store og skjellsettende erfaringer. Erfaringene gjøres på bakgrunn av hvem han er, og de former ham til den han blir. Flott skrivekunst, som alltid godt oversatt av Ute Neumann.

Harald K

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Press
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
129
ISBN
9788232801329
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Originaltittel
Ein ganzes Leben
Format
20 x 14 cm
Nr
8126976
Serie
Press pocket

Kunders vurdering

H
Harald K – 15.09.2022

– Tittelen 'Et helt liv' kan også bety et fullt liv. Selv om det på mange måter er et lite liv levd på et begrenset geografisk område og under svært fattigslige kår, er ikke Andreas Eggers liv bare trist. Hans lille tilværelse rommer store og skjellsettende erfaringer. Erfaringene gjøres på bakgrunn av hvem han er, og de former ham til den han blir. Flott skrivekunst, som alltid godt oversatt av Ute Neumann.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Et helt liv:

Juleroser
Ny!

Juleroser

Herborg Kråkevik
Innbundet 
200,- 229,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Juleroser
Ny!

Juleroser

Herborg Kråkevik
Innbundet 
200,- 229,-
 
Skogen
Ny!

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
200,- 229,-
Haakon
Ny!

Haakon

Haakon
Innbundet 
393,- 449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv