Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Et hus av minner

«Jeg elsket denne boken.» MARIAN KEYESEdwina Spinner har bodd i det samme huset i over femti år. Lenge var det et livlig familiehjem, men nå bor Edwina alene, og hun har bestemt seg for å selge. Les mer

229,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
«Jeg elsket denne boken.» MARIAN KEYESEdwina Spinner har bodd i det samme huset i over femti år. Lenge var det et livlig familiehjem, men nå bor Edwina alene, og hun har bestemt seg for å selge.
Den unge megleren som kommer for å taksere eiendommen, ser et stort potensial. Mens Edwina fører ham gjennom huset, strømmer minnene på. Tankene flyr tilbake til livet som ung mor, til hennes første ektemann og de små tvillingene deres, tilbake til løgner og hemmeligheter og en stesønn hun knapt orker å uttale navnet på.
For Edwina er mer enn en skjør gammel dame. Hun har levd et rikt liv, fullt av både kjærlighet og sorg. Men hvorfor er hun helt alene? Hva skjedde med hele den viltre familien hennes?
«Nydelig skrevet, innsiktsfull og medrivende.» Daily Mail

«En om og bittersøt fortelling, som utforsker kjærlighet, tap og minner ... hjerteskjærende, men livsbejaende.» Sunday Mirror

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Bokmål
ISBN
9788202597061
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
Moving

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Et hus av minner:

Arven
Ny!

Arven

Victoria Hislop
Innbundet 
449,-

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv