Fastlandet

; Per Dybvig (Illustratør)

Serie: F° 428

«Fastlandet føyer seg inn i en rekke bøker hvor Dybvig er ansvarlig både for tegningene og for teksten. (...) Dybvig varierer redskap og teknikk og demonstrerer særpreg og et bredt register. (...) Fastlandet lar seg i mine øyne også oppleve som en ren billedbok: Ved bare å studere tegningene kan man dikte videre på dem på den måten også kombinasjonene av tekst og illustrasjon legger opp til." Kåre Bulie, Klassekampen Bokmagasinet»

I Fastlandet tas vi med til en forblåst halvøy. Broa til fastlandet er stengt, skipstrafikken glir forbi og det er nok av ledige tomter. Kommunen og turistkontoret gjør som best de kan for å lokke flere dit. Les mer
Vår pris
299,-
Spar
30,-

Veil. pris: 329,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 299,-
Spar: 30,-

Veil. pris: 329,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Om boka

I Fastlandet tas vi med til en forblåst halvøy. Broa til fastlandet er stengt, skipstrafikken glir forbi og det er nok av ledige tomter. Kommunen og turistkontoret gjør som best de kan for å lokke flere dit. Imens gjør de som bor der det de alltid har gjort: driver på med sitt.


Fastlandet er billedkunstner Per Dybvigs tredje bildebok for voksne. Jegeren - en fortelling fra skogen ble kåret til Årets vakreste bok av Grafill i 2015.

Fakta