Gigantsalget er i gang!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

For alltid i ditt hjerte

Gjennom anhengene på et armbånd får vi den gripende historien om tre kvinner som tilhører hver sin generasjon, og som finner tilbake til hverandre etter mange omveier.

Lolly er sytti år og bor fremdeles i den gamle familiehytta ved Lost Land Lake i Michigan. Les mer

229,-
Sendes innen 3 virkedager
Gjennom anhengene på et armbånd får vi den gripende historien om tre kvinner som tilhører hver sin generasjon, og som finner tilbake til hverandre etter mange omveier.

Lolly er sytti år og bor fremdeles i den gamle familiehytta ved Lost Land Lake i Michigan. Datteren Arden forlot tidlig småbyen til fordel for livet i Chicago, men nå er hun skilt og utbrent og har mistet troen på seg selv. Barnebarnet Lauren har heller ikke besøkt bestemoren på mange år, og i stedet for å utvikle sitt kunstneriske talent, studerer hun bedriftsøkonomi for at hun skal bli i stand til å hjelpe moren som sliter med å få endene til å møtes.

Lollys største ønske er at familien skal være sammen igjen, og i forsøket på å gjenforenes med Arden og Lauren, spiller det gamle armbåndet hun fikk fra sin egen mor da hun var barn en viktig rolle. Slik blir fortidens hendelser også en døråpner til fremtiden.

«Svært sjarmerende!» Debbie Macomber, forfatter

Medlemsvurdering:
Det er sjelden jeg leser bøker på nytt og jeg noterer aldri i margen, men denne må jeg lese på nytt og på nytt og gulmerke alt som var klokt og nyttig. Den kommer til å ligge på nattbordet mitt i lang tid. Den er varm og klok, og veldig lærerik. Traff meg midt i hjertet.

Bente Larsen

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
349
ISBN
9788202504786
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Originaltittel
The charm bracelet
Format
21 x 13 cm

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Bla i boka

Kunders vurdering

B
Bente Larsen – 08.09.2016

– Det er sjelden jeg leser bøker på nytt og jeg noterer aldri i margen, men denne må jeg lese på nytt og på nytt og gulmerke alt som var klokt og nyttig. Den kommer til å ligge på nattbordet mitt i lang tid. Den er varm og klok, og veldig lærerik. Traff meg midt i hjertet.

Oppdag mer

Bøker som ligner på For alltid i ditt hjerte:

Juleroser
Ny!

Juleroser

Herborg Kråkevik
Paperback 
200,- 229,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Juleroser
Ny!

Juleroser

Herborg Kråkevik
Paperback 
200,- 229,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv