Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Gledelig jul

på Saltön

Kabbe Nilsson planlegger å henge seg, på selveste julaften. Birøkteren og hønseholderen MacFie savner sin unge Sara, som starter helsekostbutikk sammen med Kabbes tidligere samboer Lotten. Politimannen Christer lengter etter Emily, som er travelt opptatt med å bake luciaboller og hygge seg med elskovssyke stamkunder på kafeen sin i Göteborg. Les mer

299,-
Nedlastbar lydbok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Kabbe Nilsson planlegger å henge seg, på selveste julaften. Birøkteren og hønseholderen MacFie savner sin unge Sara, som starter helsekostbutikk sammen med Kabbes tidligere samboer Lotten. Politimannen Christer lengter etter Emily, som er travelt opptatt med å bake luciaboller og hygge seg med elskovssyke stamkunder på kafeen sin i Göteborg. Og Emilys pappa doktor Schenker rømmer med den snart åttiårige Magdalena Månsson. Boka er en frittstående fortsettelse av romanene Sankthansvals og Hummerfesten.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202455842
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2015
Originaltittel
En fröjdefull jul
Serie
Saltön 3

Lytt til utdrag

Kunders vurdering

I
Ina – 11.04.2005

– Dette er en bok jeg har ventet på, å jeg ble slett ikke skuffet. Som i de to tidligere bøkene om menneskene på Saltön, skriver Viveca Lärn i ett lett og ledig språk. Hun beskriver miljøet og skikkelsene på en måte som gjør at dette ble en bok jeg ikke så lett la i fra meg. Er man først blitt engasjert i livet til menneskene på Saltön, så er man ¿hektet¿ for å si det slik. Kjærligheten kommer og går hos beboerne på det lille stedet, og livene deres går stadig i nye uvante rettinger. Selv om dette ikke er en typisk kjærlighetsserie, så finner jeg spørsmålet om det blir det Sara og MacFie til slutt? fascinerende. Gleder meg til neste bok!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Gledelig jul:

Se flere

Logg inn

Handlekurv